Commercial Talent Programme

Commercial Talent Programme

Heb je een commerciële instelling en ga je graag op zoek naar oplossingen? Ben je geinteresseerd in wat er speelt in de wereld en wil je graag een bijdrage leveren aan de duurzame pupose van ABN AMRO? Dan is het Commercial Banking Talent Programme iets voor jou! Zo maak je een vliegende start met veel verantwoordelijkheid.

Hoe ziet het Commercial Talent Programma eruit?

Als trainee binnen het ABN AMRO Commercial Talent Programme ga je aan de slag bij de business line Private Banking of Commercial Banking. In 12 of 18 maanden ontdek je wat werken bij de bank jou kan bieden en leer je hoe je klanten kunt helpen met de transitie naar een duurzamere economie. Er is immers een wereld te winnen. In het eerste jaar van dit Talent Programme werk je ook intensief aan je eigen persoonlijke ontwikkeling tijdens het Boost Your Growth programme en ontdek je hoe jouw talenten het best tot hun recht komen.

Wie ben jij?

  • Je hebt recent een hbo of wo opleiding afgerond.
  • Je hebt niet meer dan 2 jaar werkervaring.
  • Je beschikt over specifieke sectorkennis of hebt affiniteit met één of meerdere sectoren.
  • Je hebt kennis van commerciële ontwikkelingen binnen de Nederlandse bancaire markt en maatschappelijke ontwikkelingen met betrekking tot het zakelijk bancaire vakgebied.
  • Je hebt affiniteit met duurzaamheid.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (i.v.m. het klantcontact).
  • Wij zoeken diversiteit in achtergrond, studierichting en interesses.

Ben je er klaar voor?

Overtuigd van jouw toekomst bij ABN AMRO? Het Commercial Talent Programme start één keer per jaar met diverse commerciële richtingen. 

Waarom kiezen voor het Commercial Talent Programme?

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.