What are you looking for?

Senior auditor credit risk modelling

Amsterdam

We ask

 • 5 - 10 years
 • Excellent communication skills
 • Analytical skills

We offer

 • € 4.660 - € 6.659
 • Excellent employment conditions
 • In charge of personal development

Why ABN AMRO?

 • Building a future proof bank
 • A diverse and inclusive culture
 • Extensive internal career opportunities

Senior auditor credit risk modelling

In het kort

Wil je als Senior Auditor werken bij een financiële instelling die frontrunner is in Nederland en Noord-West Europa? Waarin Credit Risk management en bijbehorende modellen heel belangrijke tools zijn om het risico te managen?

Wij zoeken gedreven Audit collega's die kennis hebben van modelling. Dit is je kans om jouw toegevoegde waarde als professional verder in praktijk te brengen en ABN AMRO verder te helpen. Je zet management aan tot actie vanuit verbinding en overtuigingskracht.

Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Group Audit heeft een onafhankelijke positie. Je coördineert en voert onderzoeken uit, zelfstandig of in kleine teams aan complexe audit vraagstukken in een snel veranderende omgeving. Op basis van je constateringen kom je met het team tot een afgewogen oordeel en in een slotgesprek overtuig je de auditee waar nodig van benodigde verbeteringen. In een rapportage leg je de aangetroffen situatie, de geconstateerde tekortkomingen, de samenhangende risico’s, de root cause en de overeengekomen oplossingen vast. Een baan met impact, want jouw rapport wordt door de Executive Board gelezen!

Je standplaats is Amsterdam, maar op dit moment werken we, net als alle andere medewerkers van ABN AMRO, voornamelijk thuis. We verwachten dat we ook na COVID minder dan voorheen op kantoor zullen werken. Kortom volop flexibiliteit om jouw werkdag in te vullen!

Je werkomgeving

Group Audit biedt professionele en onafhankelijke zekerheid in het verwezenlijken van de doelstellingen van ABN AMRO. We evalueren de opzet en effectiviteit van de Governance, Risk Management en Control-processen en initiëren oplossingen om ze te optimaliseren. We voelen ons “the messenger that makes the better bank”! Dit doe je in teamverband, waarbij we streven naar efficiëntie door het inzetten van automated audit tooling en data-analyse.

Je profiel

Wil je zien hoe de bank werkt en durf je kritisch te zijn, waarbij je sensitief blijft voor verhoudingen binnen de bedrijfsonderdelen? Wil je bijdragen aan het ontwikkelen en coachen van collega’s. Wil jij je  enthousiasme en strategisch inzicht inzetten om een bijdrage te leveren aan  verbetering van de kwaliteit van risicobeheersing?

Dan zoeken wij jou! Jij kan onze collega worden als je in ieder geval aan het volgende profiel voldoet:

 • Je hebt concrete kennis van en ervaring met het onderzoeken van (credit risk) modelling en minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
 • Bij voorkeur heb je al een relevante audit opleiding als RA/RE/RO.
 • De bijbehorende complexiteit spreekt je aan en je weet hoe je hier mee om moet gaan.
 • Je bent initiatiefrijk en zelf startend en beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke (Engelse) uitdrukkingsvaardigheden, waarbij je met overtuiging en in het belang van de klant je boodschap kunt overbrengen aan management, toezichthouders en audit collega’s.

Werk je al bij ABN AMRO en beschik je over kennis op het gebied van credit risk en modelling, maar mis je relevante audit kennis?  Dan is rotatie voor een bepaalde periode wellicht een mooie mogelijkheid om elkaars kennis uit te breiden. 

We bieden

Een uitdagende en dynamische omgeving, waarin je de vrijheid hebt om zelfstandig en flexibel te werken. Je levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de bank, aan Group Audit en jezelf!

Wij bieden

 • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
 • Een goed salaris
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
 • Een goede pensioenregeling

ABN AMRO hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en bied je daarom veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Je krijgt een aantrekkelijk pakket van employee benefits waarmee je voor een groot gedeelte je eigen arbeidsvoorwaarden kunt inzetten. Daarnaast is er flexibiliteit van werken. Een iets langere woon-werk afstand hoeft geen belemmering te zijn voor het tonen van je interesse, want we verwachten ook na COVID minder dan voorheen op kantoor te werken.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu online op deze vacature! Voor meer informatie, neem contact op met Michael van der Weide, 06 – 53989044.

We maken graag kennis met je!

Gelijke kansen voor iedereen

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega’s binnen ABN AMRO hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Disclaimer externe recruitmentbureaus

Externe recruitmentbureaus dienen een overeenkomst met ABN AMRO BANK N.V. te hebben getekend, uitgegeven door een Talent Acquisition Specialist, om CV’s te mogen indienen. Daarbij mag alleen een CV worden ingediend wanneer het bureau is uitgenodigd door een Talent Acquisition Specialist om mee te zoeken naar geschikte kandidaten. Alle ongevraagde CV’s die buiten deze voorwaarden worden aangeboden zullen als eigendom van ABN AMRO BANK N.V. worden beschouwd. ABN AMRO BANK N.V. is hierbij geen plaatsingskosten verschuldigd.

Read more

What does your application procedure look like?

Are you made of the right stuff?

Socially engaged

Socially engaged

Read more
Learning and development

Learning and development

Read more
Challenging work

Challenging work

Read more
Making an impact

Making an impact

Read more

Come and make a difference with us!

Curious how we approach hybrid working?

We have listed everything