ABN AMRO Clearing Inhousedag

Dit event begint over 137 dagen

Je kunt niet meer aanmelden

Waarom deelnemen?

 • Ontdek wat ABN AMRO jou te bieden heeft
 • Ontmoet onze collega's

Highlights

 • Stel al je vragen
 • Maak kennis met de bank en onze medewerkers
 • Zet jezelf op de radar

Event info

 • Kosten: Gratis aanmelden
 • Wanneer: vrijdag 20 januari 2023
 • Waar: ABN AMRO HQ

ABN AMRO Clearing Inhousedag

Heb jij altijd al willen werken bij een internationaal bedrijf? En wil je werken met de nieuwste technologieën, zodat je nieuwe markten kunt aanboren en nieuwe klanten en producten vinden? Kom dan naar de ABN AMRO Clearing Inhousedag!

Wat is ABN AMRO Clearing?

ABN AMRO Clearing treedt op als intermediair tussen klanten en de beurzen waarop deze klanten handelen. Onder Clearing vallen alle activiteiten vanaf het moment dat een verplichting (koop of verkoop) wordt aangegaan totdat deze is afgewikkeld. Wij verwerken ongeveer 18 miljoen transacties per dag. Wij doen dit voor professionele handelaren, beleggingsbeheerders en grote ondernemingen. Omdat de klanten zeer veeleisend zijn en de marktomgeving fluctueert, leer je bij ons gegarandeerd veel in korte tijd. Werken bij ABN AMRO Clearing betekent floreren in een internationale, professionele omgeving.

Het Clearing Talent Programme

Zowel het Global Clearing Talent Programme als het Global IT Talent Programme bereiden je voor op een baan in de dynamische wereld van Clearing. Samen met de internationale business en IT graduates schrijf je je in voor een inductietraining in Amsterdam. Tijdens deze trainingsweken leer je alles over ABN AMRO Clearing. Naast deze trainingsweken volg je drie rotaties, waarvan één in het buitenland.

Het Global Clearing Talent programma start met een klas in september en het IT Talent Programma maakt het mogelijk om op elk moment van het jaar te starten op basis van jouw voorkeur.  We zijn op zoek naar diversiteit in achtergrond, vakgebied en interesses.

Wat kun je verwachten van de inhousedag?

Tijdens onze presentatie geven we je graag inzicht in de wereldwijde financiële markten. Na afloop heb je een duidelijk beeld van de cruciale rol die ABN AMRO Clearing (AAC) speelt in de financiële markten en waar in de financiële waardeketen onze core business zich bevindt. Neem een kijkje in de 'black-box' van de financiële wereld en ontdek wat er gebeurt nadat een deal op de beurzen is gesloten. Wij zorgen ervoor dat je kennis maakt met een van de meest dynamische industrieën ter wereld. En als je geïnteresseerd bent, bespreken we ook de mogelijkheden om je aan te melden voor ons IT Graduate Programme of ons Business Graduate Programme, afhankelijk van je studieachtergrond en vakgebied. Ook krijg je volop de kans om ons te leren kennen en te praten met studenten en oud-studenten.

Je profiel

Herken je jezelf in onderstaand profiel?

 • Een bachelor diploma, bij voorkeur gevolgd door een masterdiploma (niet noodzakelijk in Finance)
 • Niet meer dan twee jaar werkervaring 
 • Relevante extra-curriculaire activiteiten en/of ervaring in het buitenland
 • Affiniteit met de financiële sector en markten en met nieuwe technologieën 
 • Ervaring met data en/of vaardigheden op het gebied van programmering/IT-ontwikkeling zijn een pré

Wat is belangrijk om te weten?

Datum van het evenement: 20 januari 2023
Tijdstip van het evenement: 10:00-16:00 uur (gevolgd door een borrel tot 18:00 uur)
Inschrijftermijn: uiterlijk 10 januari 2023
Locatie: ABN AMRO HQ
Taal: Engels

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan het profiel?

Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton en stuur vervolgens je cv naar graduates.programme@abnamroclearing.com. We laten je voor 13 januari per e-mail of telefoon weten of je bent geselecteerd voor het evenement. We moedigen vrouwen sterk aan om te solliciteren.

Heb je vragen over het evenement, neem dan contact met ons op via graduates.programme@abnamroclearing.com.
 

Je kunt niet meer aanmelden

Benieuwd hoe wij omgaan met hybride werken?

Wij hebben alles op een rij gezet