Markets In-house Day

Dit event begint over 508 dagen

Je kunt niet meer aanmelden

Waarom deelnemen?

  • Ontdek wat ABN AMRO jou te bieden heeft
  • Duik in de wereld van Corporate Banking

Highlights

  • Stel al je vragen
  • Maak kennis met de bank en onze medewerkers
  • Zet jezelf op de radar

Event info

  • Kosten: Gratis aanmelden
  • Wanneer: vrijdag 13 mei 2022
  • Waar: ABN AMRO HQ

Markets In-house Day

Wil jij je carrière in de financiële sector kickstarten? Ben je sociaal en analytisch ingesteld? En zou je uitgedaagd willen worden om te werken in een snelle en dynamische omgeving, namelijk de grootste dealingroom van Europa? Kom dan naar onze Markets In-house Day!

De In-housedag
Aan de hand van presentaties, een case en een trading game kom je meer te weten over ons werk en de startersfuncties bij de afdeling Markets van ABN AMRO. Ook krijg je de kans om onze collega's van de verschillende Markets teams te ontmoeten: Equity Capital Markets, Debt Capital Markets, Sales & Trading (FX, Fixed Income, Derivatives, XVA), Quants, Financial Markets Research en verschillende van onze digitale bedrijfsinitiatieven. Tevens zullen we je ook informeren over de mogelijkheden van het Markets Corporate Banking Talent Programme en sluiten we de dag af met een borrel!

Markets
Markets is het hart van Corporate Banking en bedient klanten met de aan- en verkoop van (complexe) financiële producten - bijvoorbeeld aandelen, obligaties, vastrentende waarden, valuta en gestructureerde producten. Onze klanten variëren van Private Banking tot (Large) Corporate Clients, de publieke sector en financiële instellingen. Wij voeren transacties voor hen uit vanuit onze dealingrooms in Amsterdam, Frankfurt, Londen en Parijs.

Corporate Banking Talent Programma
Je eerste 5 weken bij ABN AMRO start je met het Corporate Banking Talent Programme, waarin je samen met je mede-trainees kennismaakt met de corporate bank waarvoor je gaat werken. Tijdens deze periode maak je kennis met de corporate bank en neem je deel aan een trainingsprogramma inclusief professionele en persoonlijke ontwikkelingssessies. Na afronding van het 5-weekse programma start je met de verschillende rotaties, waarbij je in de loop van 18 maanden werkzaam zult zijn bij verschillende teams binnen de dealing room. Daarnaast krijg je de kans om je te verdiepen in één van de andere afdelingen binnen de zakenbank, waardoor je kennis en netwerk nog verder kunt verbreden. Het is daarnaast ook mogelijk om ervaring op te doen in een van onze Europese kantoren. Na 18 maanden ben je klaargestoomd om  aan de slag te gaan op de plek die het beste bij jouw vaardigheden en ambities past.

Profiel
Voldoe je aan onderstaand profiel?
- In de eindfase van je studie (3e jaar Bachelor of Master)
- Aantoonbare affiniteit met financiële markten en interesse in beleggingsproducten
- Sociale en sterke communicatieve vaardigheden
- Snelle leerling met een analytische mindset
- (Stage)ervaring in financiële markten en/of programmeer/IT-vaardigheden
- Relevante extra curriculaire activiteiten en/of ervaring in het buitenland

Wat is belangrijk om te weten? 
Datum van het evenement: 13 mei 2022
Tijdstip van het evenement: 13:30 - 17:30
Deadline inschrijving: 4 mei 2022
Locatie: ABN AMRO Hoofdkantoor
Taal: Engels
Sollicitatie-eisen: je CV en een Motivatie*.

*Motivatie
Beantwoord in je motivatie de twee onderstaande vragen die jouw interesse om deel te nemen aan deze inhousedag inzichtelijk maken: 
1.    Leg uit waarom je in de financiële markten wilt werken (max 200 woorden) 
2.    Leg uit in welk(e) product(en) en/of team(s) binnen Markets je op dit moment het meest geïnteresseerd bent en waarom (max 200 woorden)

Heb je interesse en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton en stuur je CV en je motivatie naar inhouseday.globalmarkets@nl.abnamro.com. We laten je voor 10 mei per e-mail of telefoon weten of je bent geselecteerd voor het event. We moedigen vrouwen sterk aan om te solliciteren.

Als je vragen hebt over het evenement, neem dan contact met ons op via inhouseday.globalmarkets@nl.abnamro.com.

Je kunt niet meer aanmelden

Benieuwd hoe wij omgaan met hybride werken?

Wij hebben alles op een rij gezet