Stage Back Office Manager Stagebureau ABN AMRO MeesPierson

Amsterdam

We ask

  • 0 - 5 years
  • Analytics skills
  • A creative brain

We offer

  • An extensive benefits package
  • Directing your own development

Why ABN AMRO?

  • Building a future proof bank
  • A diverse and inclusive culture
  • Extensive internal career opportunities

Stage Back Office Manager Stagebureau ABN AMRO MeesPierson

In het kort

Ben je een nieuwsgierige en ondernemende HBO-student(e) met interesse in de wereld van bankieren? Wil je werken aan projecten met impact die ertoe doen? Begin dan als stagiair(e) bij ABN AMRO MeesPierson en ondersteun de Recruiters van het Stagebureau bij alles wat ze doen. Daar help je niet alleen het Stagebureau mee vooruit, maar steek je zelf ook nog enorm veel van op. 

Als Back Office Manager ben je verantwoordelijk voor alle administratieve en communicatieve zaken omtrent de werving en selectie van alle stagiairs binnen de Private Bank van ABN AMRO. Jouw taak is om de recruiters te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden, zoals het inplannen van sollicitatiegesprekken, het beantwoorden van e-mails en telefoontjes, maar ook het mede-organiseren van (online) evenementen. Je krijgt volop de ruimte om je eigen ideeën te implementeren.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Samen met je collega’s start je de dag met een dagelijkse ochtend meeting. Als iedereen aanwezig is, beginnen we met de dagstart waarin we bespreken wat we de vorige werkdag gedaan hebben en wat we vandaag willen gaan doen. Je agenda leidt je verder door de dag: je beheert de algemene mailbox, neemt de telefoon op en je maakt een digitale koffie afspraak met een collega van een andere afdeling, zodat je de bank beter leert kennen. Verder:

✓  Ben jij verantwoordelijk voor de communicatie omtrent diverse evenementen;

✓  Zorg jij dat je de digitale omgeving van het Stagebureau bijwerkt en netjes organiseert;

✓  Heb jij contact met de kantoordirecteuren over de voortgang van kandidaten.

Wie ben jij?

Werk jij graag gedetailleerd en nauwkeurig? Weet jij orde te houden in een complexe en dynamische omgeving? Sta jij stevig in je schoenen en praat je makkelijk? En kan jij goed samenwerken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder:

✓ Ben jij een kei in PowerPoint en Excel;

✓  Heb jij een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;

✓  Je beschikt over of bent bezig met een HBO opleiding;

✓  Is een opleiding in de richting van Office Management een pré;

✓  Ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken;

✓  Zoek je een stage vanaf september 2022.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Op dit moment is thuiswerken de norm. We hebben een digitaal onboardingsprogramma ontwikkeld zodat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijks Go & See’s georganiseerd om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO, zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om via de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

MeetYourFuture

Heb je interesse in een stage in Finance, maar weet je niet zeker wat je precies wilt doen? Waar je stage wilt lopen? Of welke stages goed bij je passen? Ontdek op ons MeetYourFuture platform aan de hand van de verhalen van onze collega’s meer over het stage lopen bij ABN AMRO MeesPierson, de Private Bank van ABN AMRO. Neem deel aan online sessies, bekijk onze stagevacatures en scoor zo jouw droomstage!

Gelijke kansen voor iedereen

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega’s binnen ABN AMRO hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Read more

What does your application procedure look like?

Are you made of the right stuff?

Socially engaged

Socially engaged

Read more
Learning and development

Learning and development

Read more
Challenging work

Challenging work

Read more
Making an impact

Making an impact

Read more

Come and make a difference with us!

Curious how we approach hybrid working?

We have listed everything