Management Assistant DFC to International Card Services B.V. (Diemen)

Diemen

We ask

  • 5+ years
  • Excellent communication skills
  • A customer centric focus

We offer

  • € 2.963 - € 4.233 pm
  • Excellent employment conditions
  • In charge of personal development

Why ABN AMRO?

  • Building a future proof bank
  • A diverse and inclusive culture
  • Extensive internal career opportunities

Management Assistant DFC to International Card Services B.V. (Diemen)

In het kort

Als Assistant to ben je primair de rechterhand van Manager DFC van ICS (International Card Services B.V.). Je ondersteunt hem bij alle gangbare secretariële, administratieve en operationele taken en vangt signalen vanuit de organisatie op. 
 

Daarnaast ondersteun je waar mogelijk bij vergaderingen: zoals het opstellen van de agenda, uitvragen en beschikbaar stellen van de benodigde stukken tot het notuleren van de vergaderingen. Ook kunnen in overleg andere ondersteunende werkzaamheden tot de taken behoren. 
 

Ben je zelfstandig, assertief, enthousiast, pro-actief, flexibel in je werktijden en heb je secretariële ervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij goede performance behoort doorgroei naar het directiesecretariaat op termijn tot de mogelijkheden.
 

Je werk

Je werk is breed en divers en vraagt om een hoge mate van zelfstandigheid. Agenda- en mailboxbeheer zijn jouw prioriteiten en het grootste deel van je werkzaamheden; je plant en coördineert alle afspraken zodat de werkweek efficiënt verloopt. Je voelt aan wanneer afspraken geprioriteerd moeten worden en neemt het initiatief in lopende zaken. 

 

Je screent de mailbox, handelt waar nodig emails zelfstandig af of coördineert de afhandeling hiervan door de destreffende kennishouder(s). Je weet hoe je om moet gaan met gevoelige informatie en waarschuwt je leidinggevende voor de noodzakelijke afhandeling van belangrijke zaken. Tevens verwerk je HR- en IT gerelateerde zaken.

 

Je signaleert en coördineert de voorbereiding van belangrijke afspraken met bv toezichthouders of zakelijke partners en houdt acties en deadlines scherp in de gaten. 
 

Werkomgeving

International Card Services (ICS) is een 100% dochter van ABN AMRO en dé specialist en met 2,6 mio kaarten marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland. Al ruim 30 jaar verzorgt ICS de uitgifte, promotie, administratie en verwerking van betalingen van creditcards. ICS is een toonaangevende, betrouwbare en deskundige organisatie waar het klantbelang centraal staat. 
 

Je werkt in een dynamische en veranderlijke omgeving waar geen uur hetzelfde is. Je werkt nauw samen met het MT ICS, collega’s-secretaresses binnen ICS, ABN AMRO en daarbuiten (leveranciers, regulators etc), de afdeling Business Management en overige collega’s. Het team is een mix van leeftijden, ervaringen en achtergronden en naast hard werken is er ook altijd ruimte voor een lolletje. 
 

Je standplaats is Diemen, op vijf minuten loopafstand van stations Venserpolder (GVB) en Diemen-Zuid (NS). Voor deze baan wordt van je gevraagd om het grootste deel van de werktijd op kantoor aanwezig te zijn. 

Je profiel

Je staat stevig in je schoenen en bent niet bang tegengas te geven. Je bent accuraat, proactief, discreet en hebt een flexibele werkhouding. Je beweegt je gemakkelijk binnen de organisatie en hebt een goede sociale antenne. Je bent leergierig en staat open voor feedback (ontvangen en geven).
 

Je bent bereid de handen uit de mouwen te steken, denkt in oplossingen, je kunt eenvoudig en snel schakelen tussen verschillende activiteiten en hebt hier inzicht en overzicht van. Je communiceert op heldere wijze en weet op een prettige manier zaken gedaan te krijgen. Je beschikt over organisatietalent met oog voor detail. 
 

  • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau
  • Minimaal 7-10 jaar relevante werkervaring (secretariële ervaring in financiële dienstverlening)
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 36 uur per week
  • Je bent digitaal handig
  • Je beheerst de Nederlandse én Engelse taal uitstekend in woord en geschrift
  • Je bent nieuwsgierig en wil graag zaken oplossen
  • Kennis van en ervaring met de ABN AMRO organisatie, systemen en processen is een pré
  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen en ruimte om te groeien binnen de ABN AMRO organisatie
     

Wij bieden

  • Het bovenaan de pagina weergegeven bruto maandsalaris is op basis van een 36-urige werkweek, inclusief vakantiegeld en benefit budget.
  • Het benefit budget bedraagt 11% van je salaris. Als je in een maand geen aankopen of reserveringen doet in de Benefit Shop, krijg je over die maand een twaalfde deel van je benefit budget uitbetaald.
  • Vijf weken vakantie per jaar. Je hebt de mogelijkheid om vier weken per jaar bij te kopen.
  • Persoonlijk Ontwikkelbudget van € 1.000,- per jaar. Dit bedrag kun je opsparen tot € 3.000,-.
  • Mogelijkheid tot thuiswerken (in overleg met je team en afhankelijk van je functie).
  • Een ov-jaarabonnement met gratis openbaar vervoer in heel Nederland
  • Een uitstekende pensioenregeling.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Cathelijne de Groot, medewerker Corporate Office ICS (cdgroot@icscards.nl). We maken graag kennis met je. 

Gelijke kansen voor iedereen

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeen die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega's binnen ABN AMRO hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Disclaimer externe recruitmentbureaus

Externe recruitmentbureaus dienen een overeenkomst met ABN AMRO BANK N.V. te hebben getekend, uitgegeven door een Talent Acquisition Specialist, om CV's te mogen indienen. Daarbij mag alleen een CV worden ingediend wanneer het bureau is uitgenodigd door een Talent Acquisition Specialist om mee te zoeken naar geschikte kandidaten. Alle ongevraagde CV's die buiten deze voorwaarden worden aangeboden zullen als eigendom van ABN AMRO BANK N.V. worden beschouwd. ABN AMRO BANK N.V. is hierbij geen plaatsingskosten verschuldigd.

Who are your colleagues?

The career of Heaven van Hasselt

“Money laundering, corruption: financial and economic crime always involve victims. The harder we combat it, the safer we can make society.”

Read the story

Heaven
People development consultant

What does your application procedure look like?

Are you made of the right stuff?

Socially engaged

Socially engaged

Read more
Learning and development

Learning and development

Read more
Challenging work

Challenging work

Read more
Making an impact

Making an impact

Read more

Come and make a difference with us!

Curious how we approach hybrid working?

We have listed everything