IT Java Engineer

Amstelveen

We ask

  • 2+ years
  • Motivational drive
  • Eagerness to learn

We offer

  • € 4.213 - € 6.019 pm
  • Excellent employment conditions
  • In charge of personal development

Why ABN AMRO?

  • Building a future proof bank
  • A diverse and inclusive culture
  • Extensive internal career opportunities

IT Java Engineer

In het kort

Binnen Hypotheken voeg je in een multi disciplinair scrum team waarde toe voor onze gebruikers en de klanten van de bank. Je werkt nauw samen met andere afdelingen en vendoren om de beste oplossing te realiseren.

Je werk

Je werkt in een DevOPs team waar je verantwoordelijk bent voor analyse, design, development, testen en onderhoud van software met o.a. als doel het automatiseren van business processen en support. Dankzij jou en het team kunnen hypotheek­en bankprocessen efficiënt en secuur worden uitgevoerd. 
Als Java Developer bij ABN AMRO hypotheken bouw je aan het verder digitaliseren van onze hypotheeksystemen. Je maakt deel uit van een multidisciplinair scrumteam van business en IT in zowel Nederland als India (genaamd block) om de doelen binnen jouw product cluster (genaamd grid) te behalen. Je werkt samen met je team aan de hypotheken-wereld van de toekomst, waar je stap voor stap naar toe beweegt. 
Het team bouwt diverse services en APl's voor hypotheekapplicaties voor klanten, adviseurs en intermediairs. Ons team is er verantwoordelijk voor dat de ABN AMRO applicaties waar onze klanten en hypotheekexperts gebruik van maken de juiste data krijgen van zowel binnen als buiten ABN AMRO. 
ABN AMRO is druk bezig over te gaan naar Azure Cloud. Nieuwe functionaliteit wordt daar al neergezet. 

Werkomgeving

Team Spin-Off maakt deel uit van het Grid AAB Wonen van ABN AMRO Bank 
We zijn een divers team met teamleden van verschillende leeftijden, uit verschillende landen, met verschillende achtergronden. De voertaal is over het algemeen Engels. Wij werken zelf organiserend op een agile/scrum manier als DevOps team. Een team dat de volledige verantwoordelijkheid neemt voor elke stap in het development en maintenance proces van onze IT systemen; van requirement management tot software maintenance. Wij streven ernaar om onze processen zoveel mogelijk te automatiseren en constant te kijken naar mogelijkheden om ons werk te verbeteren. 
Je hebt goede mogelijkheden je verder te verdiepen in je expertise en/of je te ontwikkelen in de breedte van de functie. Binnen jouw expertise zijn verschillende doorgroeimogelijkheden. Maar ook daarbuiten. Dit alles is afhankelijk van jouw ambities, interesses en ervaring. 

Je profiel

Jij bent helemaal thuis in:

•    Java
•    Spring Framework
•    Azure Cloud platforms
•    Microservices
•    Clean code/architecture

En de engelse taal is voor jou ook een fluitje van een cent.

 

Wij bieden

•    Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
•    Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
•    Een aanvullend benefit budget van 11 %, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
•    Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
•    Een OV-jaarabonnement
•    Een goede pensioenregeling

Interesse?

Schrijf een motivatie en voeg daar je CV aan toe t.a.v. Didi de Hooge

Gelijke kansen voor iedereen

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeen die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega's binnen ABN AMRO hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Disclaimer externe recruitmentbureaus

Externe recruitmentbureaus dienen een overeenkomst met ABN AMRO BANK N.V. te hebben getekend, uitgegeven door een Talent Acquisition Specialist, om CV's te mogen indienen. Daarbij mag alleen een CV worden ingediend wanneer het bureau is uitgenodigd door een Talent Acquisition Specialist om mee te zoeken naar geschikte kandidaten. Alle ongevraagde CV's die buiten deze voorwaarden worden aangeboden zullen als eigendom van ABN AMRO BANK N.V. worden beschouwd. ABN AMRO BANK N.V. is hierbij geen plaatsingskosten verschuldigd.

Who are your colleagues?

The career of Aaron Kieboom

"There are always new systems and technologies we can apply in our work. We are constantly innovating, and that allows me to keep on challenging myself."

Read the story

Aaron Kieboom
Software developer

The career of Bartjan Happel

"Maths isn’t about numbers; it's about using logic to solve problems. Numbers are important in my work, but what really matters is the human behaviour behind them. That's what I try to predict with the models I build."

Read the story

Bartjan Happel
IT-engineer (QRM-expert)

The career of Benthe Hagemeijer

“We have so many different technologies and programming languages in-house; what’s more, we’re constantly developing new products. As an IT professional with ABN AMRO, you can never go stale.”

Read the story

Benthe Hagemeijer
Tikkie IT engineer

The career of Marcus van Bergen

“ABN AMRO is one of the three largest clearing parties in the world, but we don’t have a huge team, and that makes working here so special.” 

Read the story
Marcus van Bergen

Marcus van Bergen
Software Engineer

What does your application procedure look like?

Are you made of the right stuff?

Socially engaged

Socially engaged

Read more
Learning and development

Learning and development

Read more
Challenging work

Challenging work

Read more
Making an impact

Making an impact

Read more

Come and make a difference with us!

Curious how we approach hybrid working?

We have listed everything