ABN AMRO Commercial Real Estate

ABN AMRO Commercial Real Estate

ABN AMRO Commercial Real Estate is verdeeld in drie regionale teams, een large accounts team, een private banking team, een valuation team, een expertise team en een support team. Bovendien hebben we onlangs onze activiteiten uitgebreid naar Duitsland, waar we onze eerste CRE-franchise hebben geopend. 

In totaal bestaat onze afdeling uit circa 120 collega's en we groeien nog steeds gestaag. Commercieel vastgoed is de grootste sector binnen de afdeling Financing Solutions en is ook verantwoordelijk voor enkele van de meest aansprekende deals. Onze focus ligt op het financieren van hoogwaardig vastgoed met een hoge mate van duurzaamheid. Onze dagelijkse werkzaamheden variƫren van het ontmoeten van klanten tot het bieden van op maat gemaakte financiƫle oplossingen.

Stage mogelijkheden

 • Duur
  4 - 6 maanden
 • Beschikbare teams
  4 teams voor vastgoedleningen, met een regionale of internationale focus.
 • Leercurve
  Het doel van je stage is dat je zij aan zij kunt werken met de trainees van de afdeling. Daarnaast krijg je de kans om ervaring op te doen op het gebied van vastgoedleningen.
 • Startdatum
  Starten is mogelijk gedurende het hele jaar.

Traineeship mogelijkheden

 • Duur
  18 maanden
 • Beschikbare rotaties
  Op maat gemaakt traineeship met twee rotaties van 6 maanden bij een vastgoedleningsteam en meerdere mogelijkheden om andere teams binnen de Corporate Bank te verkennen. Dit kan onder andere bij Capital Structuring & Advisory, Corporate Development, ABN AMRO Ventures, Sustainable Impact Fund, Financing Solutions, Equity Research, Equity Capital Markets en Financial Restructuring & Recovery. Je hebt ook de mogelijkheid om naar het buitenland te gaan. We bieden op dit moment rotaties aan naar Londen en Frankfurt.
 • Leercurve
  2-jarig Nyenrode programma met zowel soft- als hardskill trainingen. Aanvullende Corporate Finance specifieke trainingen, zoals cursussen van Hans Haanappel. Ook heb je de mogelijkheid om specifieke cursussen te volgen, zoals taalcursussen.
 • Startdatum
  Het traineeship start in maart en september.

Ben jij?

 • Recent afgestudeerd met een universitaire BSc (voor de stageplaats) of met een Master (voor ons traineeship) en je hebt affiniteit met Finance en Real Estate.
 • Ambitieus, leergierig en enthousiast om verschillende teams te verkennen. 
 • Bereid om te werken in een sociale omgeving, inclusief (veel) sociale activiteiten.

Onze cultuur

Verdeling vrouw/man

30% vrouw
70% man

Hoofdkantoor

Amsterdam

Verdeling trainees/stagiairs

50 trainees  
50 stagiairs

Wil je meer weten?

Neem gerust contact op met ons Recruitment Team via werkenbij@nl.abnamro.com.

Benieuwd hoe wij omgaan met hybride werken?

Wij hebben alles op een rij gezet