Starters

Starters

Afgestudeerd?

Klaar met je opleiding en zin om je kennis meteen in praktijk te brengen? Bekijk dan de actuele startersfuncties bij ABN AMRO. In deze functies leer je het vak door te dóen en groei je uiteindelijk uit tot een echte professional.

Gelijk aan de slag

Als starter bij ABN AMRO ga je meteen de werkvloer op. Daar leer je immers het meest. Afhankelijk van je functie zit je vanaf dag één aan tafel met klanten die jouw advies nodig hebben, help je bij de massale migratie van data naar de Cloud of vragen we je om ongebruikelijke transacties op te sporen.

Jouw ontwikkeling

Zelfontwikkeling gaat het best door praktijkervaring op te doen en daarop regelmatig te reflecteren, maar ook het volgen van een relevante opleiding en het krijgen van feedback spelen hierbij een belangrijke rol. Zo voer je regelmatig met je leidinggevende gesprekken over je talenten, persoonlijke ontwikkeling en je verdere loopbaan. Daarnaast helpen ook je directe collega’s je een heel eind op weg. Het blijft immers teamwork. Samenvattend is werken bij ABN AMRO echt learning by doing. Een professional word je tenslotte alleen door veel ervaring op te doen!

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.