Werken bij ABN AMRO

Werken bij ABN AMRO

Zinvol bezig zijn

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan de toekomst. Een toekomst waarin ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. ABN AMRO heeft de meest uiteenlopende klanten, die we bedienen vanuit verschillende afdelingen. We dagen je uit om mee te denken over: 

  • Service zoals je die zelf ook graag krijgt, in onze kantoren en van onze klantenservice
  • Duurzame partnerships, groen en gebaseerd op co-creatie
  • Proactieve regelgeving samen met onze toezichthouders
  • Innovatieve oplossingen voor onze klanten

Jouw loopbaan bij ABN AMRO

Onze medewerkers hebben diverse achtergronden. Ze hebben toch één ding gemeen. Ze denken na over hun toekomstige richting. We gaan ervan uit dat jij dit ook doet. In je huidige baan, carrière en leven. Je hoeft het niet nu al te weten. Toch vinden we het normaal dat je na enkele jaren zoekt naar een nieuwe uitdaging. Dit kan binnen dezelfde functie bij ons zijn. Kansen genoeg, en het is aan jou om ze te grijpen.

Regie op eigen ontwikkeling

Dankzij je persoonlijke opleidingsbudget zijn er veel mogelijkheden. Je heb de mogelijkheid om je vakinhoudelijk te verdiepen en nieuwe kennis op te doen. Ook kun je vaardigheden en leiderschapskwaliteiten ontwikkelen. Daarnaast leer je ook veel van je collega’s door het vragen van feedback of door het volgen van een competentietraining. We vertrouwen op je professionaliteit en nemen je serieus. Dus ook je ideeën over hoe je kunt blijven groeien.

Meer weten over de arbeidsvoorwaarden van ABN AMRO? Download de CAO (PDF 2 MB). Wil je weten hoe het is om bij ABN AMRO te werken? Bekijk dan onze infographic.

Maatschappelijk betrokken

We geven je de kans om ook buiten de bank het verschil te maken. We helpen mensen bij het ontdekken van hun talent. Dit doen we voor alle leeftijden, van jong tot oud. We ondersteunen hen bij de ontwikkeling en bekroning ervan. We zien onszelf als ‘Partner van de Toekomst’ en ondersteunen graag jouw wens hieraan bij te dragen. Meer weten over onze maatschappelijke betrokkenheid?

Past ABN AMRO bij jou?

Je bent gelukkiger als je werkt in een passende bedrijfscultuur. Hierdoor presteer je ook beter. Ben je benieuwd wat jij belangrijk vindt en hoe goed je past bij ABN AMRO? Ontdek dan (anoniem) je match. Doe de test (5 minuten) en bekijk direct je persoonlijke CompanyMatch rapport.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.