Werken bij ABN AMRO

Werken bij ABN AMRO

Zinvol bezig zijn

ABN AMRO heeft de meest uiteenlopende klanten, die we bedienen vanuit verschillende afdelingen. We werken aan de toekomst. Een toekomst waarin ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen.We dagen je uit om mee te denken over: 

  • Service zoals je die zelf ook graag krijgt, in onze kantoren en van onze klantenservice
  • Duurzame partnerships, groen en gebaseerd op co-creatie
  • Proactieve regelgeving in samenwerking met onze toezichthouders
  • Innovatieve oplossingen voor onze klanten

Jouw loopbaan bij ABN AMRO

Onze medewerkers hebben verschillende achtergronden, maar in ieder geval één ding gemeen: ze denken na over waar ze heen willen. We gaan ervan uit dat jij dat ook doet, in je huidige baan, je carrière en je leven. Je hoeft het niet allemaal nu al te weten, maar we vinden het heel normaal dat je na een paar jaar in dezelfde functie op zoek gaat naar je volgende uitdaging bij ons. Kansen genoeg, en het is aan jou om ze te grijpen. 

Regie op eigen ontwikkeling

Dankzij je persoonlijke opleidingsbudget zijn er veel mogelijkheden om je vakinhoudelijk te verdiepen, nieuwe kennis en vaardigheden op te doen of leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen. Daarnaast leer je ook veel van je collega’s door het vragen van feedback of door het volgen van een competentietraining. We vertrouwen op je professionaliteit en nemen je serieus. Dus ook je ideeën over hoe je kunt blijven groeien.

Meer weten over de arbeidsvoorwaarden van ABN AMRO? Download de CAO (PDF 2 MB). Wil je weten hoe het is om bij ABN AMRO te werken? Bekijk dan onze infographic.

Maatschappelijk betrokken

We geven je de kans om ook buiten de bank het verschil te maken. We helpen mensen, van jong tot oud, bij het ontdekken, ontwikkelen en bekronen van hun talent. We zien onszelf als ‘Partner van de Toekomst’ en faciliteren graag jouw wens hieraan bij te dragen. Meer weten over onze maatschappelijke betrokkenheid?

Past ABN AMRO bij jou?

Je bent gelukkiger en presteert beter als je werkt in een bedrijfscultuur die goed bij je past. Ben je benieuwd wat jij belangrijk vindt en hoe goed je past bij ABN AMRO? Ontdek dan (anoniem) je match. Doe de test (5 minuten) en bekijk direct je persoonlijke CompanyMatch rapport.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.