Impact maken

Impact maken

Je maakt met inventieve oplossingen echt het verschil. ABN AMRO heeft een ondernemersmentaliteit. Al sinds de oprichting (we komen voort uit De Handelsbank) zijn we de smeerolie van de Nederlandse economie. Jouw deskundigheid zet je samen met de expertise van het team waar je werkt in om met inventieve oplossingen echt het verschil te maken voor onze klanten. 

Het goede doen

Uiteraard krijg je binnen een bank te maken met een hoop wet- en regelgeving. En omdat de wereld sneller verandert dan we met beleid kunnen bijhouden, betekent dit dat je als collega binnen ABN AMRO leert om op de juiste momenten de juiste afwegingen te maken over wat ‘goed doen’ als bankier betekent. En om de juiste vragen te stellen en met elkaar in dialoog te gaan over waarom het één wel oké is en het ander niet.

Inventieve oplossingen

Binnen de ruimte die we hebben, zoeken we steeds naar inventieve oplossingen voor de vragen van onze klanten. Met altijd het klantbelang centraal. Betaal-app Tikkie is daar een mooi voorbeeld van.

Duurzame transitie versnellen

Met vraagstukken als klimaatverandering en sociale ongelijkheid staan we als maatschappij voor enorme uitdagingen. Als bank willen we de transitie naar duurzaamheid versnellen. We bieden slimme en vernieuwende oplossingen en ontwikkelen nieuwe initiatieven op het gebied van klimaat, circulaire economie en social impact. Want wij zijn er van overtuigd, er is een wereld te winnen.

.

Past ABN AMRO bij jou?

Je bent gelukkiger en presteert beter als je werkt in een bedrijfscultuur die goed bij je past. Ben je benieuwd wat jij belangrijk vindt en hoe goed je past bij ABN AMRO? Ontdek dan (anoniem) je match. Doe de test (5 minuten) en bekijk direct je persoonlijke CompanyMatch rapport.

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.