Impact maken

Impact maken

Je maakt met inventieve oplossingen echt het verschil. ABN AMRO heeft een ondernemersmentaliteit. Onze oorsprong ligt bij De Handelsbank. Sinds de oprichting zijn we een belangrijk onderdeel van de Nederlandse economie. Jouw deskundigheid combineer je met de expertise van het team. Samen bedenken jullie inventieve oplossingen. Zo maken jullie echt het verschil voor onze klanten. 

Het goede doen

Uiteraard krijg je binnen een bank te maken met een hoop wet- en regelgeving. En omdat de wereld sneller verandert dan we met beleid kunnen bijhouden, betekent dit dat je als collega binnen ABN AMRO leert om op de juiste momenten de juiste afwegingen te maken over wat ‘goed doen’ als bankier betekent. Om de juiste vragen te stellen, gaan we met elkaar in dialoog. We bespreken waarom het ene wél oké is en het andere niet.

Inventieve oplossingen

Binnen de beschikbare ruimte zoeken we naar de juiste oplossingen. We willen inventief zijn voor onze klanten. En stellen altijd het klantbelang centraal. Betaal-app Tikkie is daar een mooi voorbeeld van.

Duurzame transitie versnellen

Met vraagstukken als klimaatverandering en sociale ongelijkheid staan we als maatschappij voor enorme uitdagingen. Als bank willen we de transitie naar duurzaamheid versnellen. We bieden slimme en vernieuwende oplossingen. En we ontwikkelen nieuwe initiatieven op het gebied van klimaat, circulaire economie en social impact. Want wij zijn ervan overtuigd, het kan altijd beter.

.

Past ABN AMRO bij jou?

Je bent gelukkiger als je werkt in een passende bedrijfscultuur. Je presteert dan ook beter. Ben je benieuwd wat jij belangrijk vindt en hoe goed je past bij ABN AMRO? Ontdek dan (anoniem) je match. Doe de test (5 minuten) en bekijk direct je persoonlijke CompanyMatch rapport.

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.