Waar ben je naar op zoek?

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Werken doe je bij ABN AMRO natuurlijk ook niet voor niets. Maar wat je terug krijgt in ruil voor jouw expertise en inspanningen is veel meer dan alleen je basissalaris. Wij vinden het belangrijk je op verschillende manier te belonen. En op deze manier een bredere bijdrage te leveren aan je (werkende) leven.

Wat bieden we jou?

Naast het goede basissalaris dat vermeld wordt in onze vacatures, krijg je bij ABN AMRO ook nog een mooie set aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • Benefit budget van 11% van je salaris
  • 5 weken vakantie per jaar en de mogelijkheid om 4 weken vakantie te kopen
  • Persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
  • 5 Banking for Better days
  • Een gedeeltelijk betaalde sabbatical van 6 maanden
  • Pensioen
  • Flexibel werken

Benefit budget van 11% van je salaris

Naast je salaris ontvang je maandelijks een benefit budget waarmee je in de 'Benefit Shop' fiscaal vriendelijk arbeidsvoorwaarden kunt kopen. Hierbij kun je denken aan een smartphone, wearable of een (elektrische) fiets. Vakantiedagen Je kjgt vijf weken vakantie. Daarnaast heb je de mogelijkheid om vier weken per jaar bij te kopen met het benefit budget.

Persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar

Met ontwikkelingsbudgetten biedt ABN AMRO je de mogelijkheid om met een blik op de toekomst te werken aan je talenten. Je krijgt € 1.000 per jaar die je kunt opsparen tot € 3.000. Hiermee bepaal je zelf hoe je je wilt ontwikkelen om je werk zo vitaal en gemotiveerd mogelijk uit te voeren, zowel nu als in de toekomst.

Banking for Better days (B4B days)

Per jaar kun je een week aan Banking for Better days (B4B days) opnemen. Op deze dagen kun je naar eigen inzicht werken aan je persoonlijke ontwikkeling of aan maatschappelijke doeleinden. Hiermee draag je bij aan de duurzame strategie van de bank.

Een gedeeltelijk betaalde sabbatical van 6 maanden

Je kunt een sabbatical (generatieverlof heet het bij ons) opnemen van minimaal één maand en maximaal zes maanden. Je mag het verlof in voltijd of deeltijd opnemen. De eerste 3 maanden wordt je salaris voor 40% doorbetaald.

Pensioen

Misschien niet het eerste waar je aan denkt maar ons pensioen is meer dan goed. De medewerkersbijdrage is 5,5% en ABN AMRO betaalt 31,5% van de pensioengrondslag.

Flexibel werken

Je kunt werken waar en wanneer je wilt. Je krijgt van ons niet alleen een laptop, maar ook een volledig arboproof thuiswerkplek.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.