Studenten & starters

Studenten & starters

Als student of starter is het extra belangrijk om aan de slag te gaan op een plek waar je echt kan werken aan je professionele en persoonlijke groei. ABN AMRO biedt jou graag deze plek in de vorm van een stage, traineeship of startersfunctie. Vanaf dag één werk je samen met je team aan projecten die ertoe doen en waar jouw inbreng wordt gewaardeerd. Daarnaast zijn er diverse netwerken waarbij je kunt aansluiten, zoals Young ABN AMRO of Club ABN AMRO Stagiairs (CASt).


Stages

Studeer jij en ben jij op het punt beland dat je stage gaat lopen of gaat afstuderen? Met ruim 500 (stage)vacatures per jaar zit er vast ook wel een geschikte plek voor jou tussen. 

Ontmoet Jan Willem!

Jan Willem startte tijdens zijn studie Business Administration als stagiair bij ABN AMRO MeesPierson, de private bank van ABN AMRO. Tegenwoordig werkt hij daar als Investment Advisor. Bekijk zijn verhaal en ontdek ook hoe jij je loopbaan bij ons kan beginnen. 


Traineeships

Ben je onlangs afgestudeerd of ga je dat op korte termijn doen en wil je jezelf ontwikkelen en je kennis verder vergroten? Ga dan de uitdaging aan en kom werken aan interessante projecten in een team vol enthousiaste collega’s binnen een van onze traineeships.

Ontmoet Joep!

Joep is trainee en vervult de functie van Junior Private Banker. In deze rol beheert hij het vermogen van particulieren en ondernemers. Daarnaast werk hij aan zijn eigen ontwikkeling door het volgen van trainingen en wordt hij gecoacht door een van onze professionele coches. Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze traineeships? Kijk dan vooral eens het verhaal van Joep.


Starters

Ben je klaar met je opleiding en heb je zin om je kennis meteen in praktijk te brengen? Als starter bij ABN AMRO ga je direct de werkvloer op. Daar leer je immers het meest. Een professional word je tenslotte alleen door veel ervaring op te doen!

Ontmoet Marlijn!

Als Data Analist duikt Marlijn dagelijks in de data van ruim 5,5 miljoen particuliere klanten om ongebruikelijkheden op te sporen. Op basis daarvan schrijft ze code om deze afwijkingen in de toekomst automatisch te kunnen detecteren. Bekijk de video van Marlijn en ontdek zelf hoe je als starter bij ABN AMRO het verschil kan maken.

Benieuwd hoe wij omgaan met hybride werken?

Wij hebben alles op een rij gezet