Stages

Stages

Wil jij graag werkervaring op doen of een scriptie schrijven bij één van de leidende banken van Nederland? Met ruim 500 stagevacatures per jaar zit er vast ook wel een geschikte plek voor jou tussen. Ruim 17.000 collega’s werken elke dag hard om de strategie van ABN AMRO te realiseren. Ook jij draagt hier direct een steentje aan bij. We zijn een persoonlijke bank in de digitale tijd. We gebruiken digitale diensten en data om dichter bij onze klanten te komen. Daarmee sluiten we aan bij de belangrijke momenten in hun leven. Ons overkoepelende doel is de transitie naar duurzaamheid te versnellen. We zijn ervan overtuigd dat al onze klanten de komende jaren met deze transitie te maken krijgen. Daarom maken we duurzaamheid tot een integraal onderdeel van onze dienstverlening.

Meewerkstage of afstudeerstage

Kom je graag in contact met klanten en voer je graag risicoanalyses uit? Dan kun je denken aan een meeloopstage bij Private Banking. Wil je graag afstuderen en doe je een Master in bijvoorbeeld de richting van Computer Science of Artifical Intelligence? Dan liggen er genoeg interessante uitdagingen voor jou klaar binnen onze Innovation of I&T teams. Op vele fronten hebben we nog een wereld te winnen, en jouw kritische en frisse blik wordt gewaardeerd.

Bij ons ben je niet gewoon een stagiair(e), maar draai je volledig mee in het team zoals elke andere collega. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, maar daarvoor verwachten we ook een stukje proactiviteit terug. Uiteraard zorgen wij voor de juiste begeleiding en via Club ABN AMRO Stagiairs (CASt), de vereniging voor stagiairs van ABN AMRO, kun je diverse activiteiten volgen om de bank en mede-stagiairs beter te leren kennen.

Van stage naar eerste job!

Je zal niet de eerste zijn die na een geslaagde stage of afstudeeropdracht een eerste baan vindt bij ABN AMRO. Maar hoe je aan deze job komt? Daarvoor ligt de verantwoordelijkheid vooral bij jezelf. Praat met je stagebegeleider over je toekomstplannen, drink koffie met een collega van die ene interessante afdeling of neem deel aan de (digitale) events van Club ABN AMRO Stagiairs. Binnen je stage krijg je dus genoeg mogelijkheden om te ontdekken wat allemaal bij je past (binnen en buiten je eigen team) en om je netwerk binnen de bank te vergroten. 

Stagevergoeding

Een stage is niet alleen heel waardevol voor jou, ook wij zijn erg blij met jouw frisse blik en innovatieve ideeën. Daar staat natuurlijk een vergoeding tegenover:

  • MBO stage: € 250,-
  • HBO stage € 400,-
  • WO stage:  € 600,-

Tijdens je stageperiode bij ABN AMRO is het noodzakelijk dat je staat ingeschreven bij een opleidingsinstituut (middelbaar beroepsonderwijs, hogeschool of universiteit).

Hoe ziet jouw dag eruit?

'Als stagiair bij de Corporate Bank vragen de nachtelijke e-mails en het ochtendnieuws mijn eerste aandacht. Zonder veel aarzeling duik ik dan meteen in mijn opdrachten, die meestal tegelijkertijd met elkaar samengaan. De juiste prioriteiten stellen en effectieve communicatie met mijn collega’s en supervisors zijn de sleutel tot succes. Meteen na de lunch neem ik deel aan clientmeetings en help ik de senior bankiers bij te houden wat er is gezegd. De resterende tijd gebruik ik om nieuwe mensen te leren kennen en om te lobbyen voor meer taken en opdrachten. Zo haal ik het maximale uit mijn stage.'

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Recente stage vacatures

Amsterdam
Amsterdam
Amsterdam
Amsterdam

Benieuwd hoe wij omgaan met hybride werken?

Wij hebben alles op een rij gezet