Waar ben je naar op zoek?

Stages

Stages

Wat jouw achtergrond of interesses ook zijn, en of je werkervaring wilt opdoen of juist een scriptie schrijven, met ruim 500 stagevacatures per jaar zit er vast ook wel een geschikte plek voor jou tussen.

Meeloop- of afstudeerstage

Kom je graag in contact met klanten en voer je graag risicoanalyses uit? Dan kun je denken aan een meeloopstage bij Private Banking. Wil je graag afstuderen en doe je een Master in bijvoorbeeld de richting van Computer Science of Artifical Intelligence? Dan liggen er genoeg interessante uitdagingen voor jou klaar binnen onze Innovation of I&T teams. Op vele fronten hebben we nog een wereld te winnen, en jouw kritische en frisse blik wordt gewaardeerd.

Bij ons ben je niet gewoon een stagiair(e), maar draai je volledig mee in het team zoals elke andere collega. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, maar daarvoor verwachten we ook een stukje proactiviteit terug. Uiteraard zorgen wij voor de juiste begeleiding en via Club ABN AMRO Stagiairs (CASt), de vereniging voor stagiairs van ABN AMRO, kun je diverse activiteiten volgen om de bank en mede-stagiairs beter te leren kennen.

Waar draag jij aan bij?

Met ruim 17.000 collega’s werken we elke dag hard om de strategie van ABN AMRO te realiseren. Ook jij draagt hier direct een steentje aan bij. We zijn een persoonlijke bank in de digitale tijd. We gebruiken digitale diensten en data om dichter bij onze klanten te komen. Daarmee sluiten we aan bij de belangrijke momenten in hun leven. Ons overkoepelende doel is de transitie naar duurzaamheid te versnellen. We zijn ervan overtuigd dat al onze klanten de komende jaren met deze transitie te maken krijgen. Daarom maken we duurzaamheid tot een integraal onderdeel van onze dienstverlening. 

Be Your Best Community

Wil je inzicht krijgen in je talenten, weten hoe je je het beste voorbereid op een sollicitatiegesprek of zoek je praktische tips die je op weg helpen in je carrière? Op de Be Your Best Community vind je antwoord op deze vragen! Ook kan je hier je netwerk verder uitbreiden door in contact te komen met verschillende ABN AMRO professionals en trainees die jou graag op weg willen helpen door hun ervaringen met jou te delen. Dus check Be Your Best en kickstart jouw carrière!

Hoe ziet jouw dag eruit?

'Hoewel de meeste van mijn mede-stagiair(e)s de dag meestal beginnen door uit bed te komen en thuis hun laptop aan te zetten, heb ik het geluk te starten met een korte fietstocht naar het bankkantoor in Groningen. Als stagiair bij de Corporate Bank vragen de nachtelijke e-mails en het ochtendnieuws mijn eerste aandacht. Zonder veel aarzeling duik ik dan meteen in mijn opdrachten, die meestal tegelijkertijd met elkaar samengaan. De juiste prioriteiten stellen en effectieve communicatie met mijn collega’s en supervisors zijn de sleutel tot succes. Meteen na de lunch neem ik deel aan clientmeetings en help ik de senior bankiers bij te houden wat er is gezegd. De resterende tijd gebruik ik om nieuwe mensen te leren kennen en om te lobbyen voor meer taken en opdrachten. Zo haal ik het maximale uit mijn stage.' 

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.