Waar ben je naar op zoek?

Wellbeing

Wellbeing

Jouw wellbeing is onze prioriteit. Ontdek wat MyWellbeing voor jou kan betekenen, zodat je het beste uit jezelf kunt halen én maximaal kunt genieten van het leven.

Wat is MyWellbeing?

MyWellbeing is de positieve beweging binnen ABN AMRO. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je gezond en veilig kan werken, maar wellbeing is meer. Naast fysiek en mentaal gezond en fit zijn, betekent het ook dat je lekker in je vel zit , dat je het maximale uit jezelf haalt en dat je prioriteit kunt geven aan dingen die voor jou écht belangrijk zijn. Niet alleen op het werk, maar ook daarnaast. Een goede energiebalans is daarom cruciaal: hoe meer energie je hebt, hoe gelukkiger en succesvoller je over het algemeen bent. 

HelloWellbeing

Bewegen en ontspannen tijdens de werkdag vinden we belangrijk. Als je bij ons werkt, krijg je daarom toegang tot ons HelloWellbeing platform. Hier kun je online (live en on demand) en op enkele kantoren beweeg- en ontspanningssessies volgen gedurende de (werk)dag. Ook kun je fysiotherapie (online of offline) boeken, werken aan gezonde gewoontes, tips vinden ten aanzien van gezond werken en een energiescan invullen op basis waarvan je persoonlijke adviezen ontvangt.

Gezondheidswinstonderzoek

Elk jaar kun je gratis deelnemen aan een vertrouwelijk Gezondheidswinstonderzoek. Je vult een online vragenlijst in en krijgt een fysiek onderzoek. Op basis hiervan ontvang je een rapport met de uitkomsten en eventueel verdere coaching en begeleiding.

Hybride werken

Bij ABN AMRO werken we hybride. Dat betekent dat je, in overleg met je team, kunt werken waar en wanneer je wilt. Je krijgt van ons niet alleen een laptop, maar ook een volledig arboproof thuiswerkplek. Ons Hybrid Fit programma biedt hierbij ondersteuning. 

Workshops en lezingen

Via onze digitale leeromgeving kun je je aanmelden voor verschillende workshops en lezingen. Zo kun je onder andere workshops volgen over voeding, slaap, mentale kracht, mindfulness, werk-privé balans en energiemanagement. Ook kun je onder begeleiding aan de slag met afvallen of stoppen met roken. In onze Learning Weeks staat het thema wellbeing ook steevast op de agenda met bekende en inspirerende sprekers.

Coaching, counseling en vertrouwenspersoon

Als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding, zijn er diverse mogelijkheden tot coaching. Dit kan zijn op fysiek of mentaal vlak, maar bijvoorbeeld ook op financieel vlak. Bij disbalans of problemen op het werk kun je terecht bij de bedrijfsarts, de company counselor of de vertrouwenspersoon integriteit.

Sabbatical en carrièremogelijkheden 

Soms heb je de behoefte om er even helemaal uit te gaan, om te kunnen reflecteren op waar je staat en waar je naartoe wil. Hiervoor is het opnemen van een sabbatical mogelijk. Ook zijn er verschillende hulpmiddelen, programma’s en een intern Coaches Netwerk binnen de bank die je helpen een volgende stap helder te krijgen of te zetten.

Persoonlijk ontwikkelbudget

Met ontwikkelingsbudgetten bieden wij je de mogelijkheid om met een blik op de toekomst te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en talenten. 

Benefit budget

Met je ’Benefit budget’ kun je bijvoorbeeld een fitness wearable, een (elektrische) fiets of extra vakantiedagen kopen. Hiermee geef je jouw wellbeing een boost.

Teamactiviteiten en netwerken

Er zijn volop mogelijkheden om een leuke energizer, activiteit of workshop te doen met je team. Samen met je collega’s werken aan je wellbeing maakt het nóg leuker! Ook zijn er verschillende netwerken binnen de bank actief, waarbij je je kunt aansluiten. 

Mantelzorg

ABN AMRO is een mantelzorgvriendelijke organisatie. Als mantelzorg bij jou aan de orde is, zoeken we samen naar oplossingen voor het behoud van een goede werk-privé balans.

Benieuwd hoe wij omgaan met hybride werken?

Wij hebben alles op een rij gezet