Operations

Het werk achter de schermen

Bekijk vacatures

Waarom werken in Operations bij ABN AMRO?

Veel verantwoordelijkheid

Veel verantwoordelijkheid

Informele werkplek

Informele werkplek

Grote operationele uitdagingen

Grote operationele uitdagingen

Veelzijdige portefeuille

Veelzijdige portefeuille

Medewerkers in ondersteunende functies zijn onmisbaar voor onze organisatie.  Achter de schermen wordt iedere dag weer ontzettend veel werk verzet om alles vlekkeloos te laten verlopen. De collega’s bij Operations zorgen ervoor dat iedereen zonder problemen zijn of haar werk kan doen.

Facility Management

Facility Management verzorgt de huisvesting van de hele bank. Een gigantische portefeuille, want het gaat om de kantoren waar medewerkers zitten en alle vestigingen waar we onze klanten ontvangen. Van stilteruimtes tot ‘hot zones’: we bedenken innovatieve, duurzame, werkconcepten op basis van gebruikersbehoeften, richten deze in en onderhouden ze. Transparantie en duurzaamheid zijn speerpunten geworden. Fout hout? Komt er niet in. Recycling of hergebruik? Als het kan, graag! Dat het werkt, blijkt wel uit het BREEAM-certificaat dat het hoofdkantoor kreeg als duurzaamste bestaande kantoorgebouw ter wereld.

Inkoop

Inkoop (Procurement) is verantwoordelijk voor de externe inkoop van alle producten boven de € 50.000,-. Van gebouwen tot schoonmaak en van mobiele telefoons tot waardetransport. Het speelveld van de afdeling is heel ABN AMRO: alle business lines, de dochters en internationale vestigingen van de bank.

Naast inkopen hebben we ook een controlerende en raadgevende functie. We controleren of leveranciers aan alle voorwaarden voldoen, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid en transparantie. Ook checken we of de lijnen met Compliance goed lopen en adviseren de business. Uiteraard volgen we de markt intensief om te zien welke ontwikkelingen waardevol zijn voor ABN AMRO.

Proces en Projectmanagement

Project- en procesmanagers behoren tot de bruggenbouwers binnen de bank. We brengen steeds projecten en processen tot een goed einde. Of we nu een verbeterkans zien en die met een projectmatige aanpak grijpen of knelpunten in processen oplossen; we verbinden de business lines en de ondersteunende afdelingen van de bank. We analyseren veranderingswensen, formuleren realistische doelen en creëren draagvlak. Zo optimaliseren we de dienstverlening van ABN AMRO en dragen we bij aan een bank die LEAN werkt, nog wendbaarder wordt en klaar is voor de toekomst.

Maak een verschil. #beginbijons

Lees meer

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk betrokken

Lees meer
Leren en ontwikkelen

Leren en ontwikkelen

Lees meer
Uitdagend werk

Uitdagend werk

Lees meer
Impact maken

Impact maken

Lees meer

Ervaringen van collega's die je voor gingen

De loopbaan van Ellen de Weerd

“Mensen vooruithelpen, daar doe ik het voor!”

Lees het verhaal

Ellen de Weerd
Process & project enabler

Liever persoonlijk advies?

Jolanda van Houwelingen

Jolanda van Houwelingen

Legal & Compliance / Operations / Audit

Bekijk alle Operations vacatures

Benieuwd hoe wij omgaan met hybride werken?

Wij hebben alles op een rij gezet