Digital & Innovation

Bijdragen aan de digitalisering van bankproducten

Bekijk vacatures

Waarom werken in Digital & Innovation bij ABN AMRO?

Informele werkplek

Informele werkplek

Veel verantwoordelijkheid

Veel verantwoordelijkheid

Werken aan duurzame oplossingen

Werken aan duurzame oplossingen

More than numbers

More than numbers

Persoonlijke bank in digitaal tijdperk

Een persoonlijke bank zijn in een digitaal tijdperk, dat is ons doel. De wereld verandert snel en wordt steeds digitaler. ABN AMRO wil graag het verschil maken en draagt bij aan de digitalisering van bankproducten. Zo kun je eenvoudig online je bankzaken doen, via beeldbankieren een adviesgesprek voeren en zijn vrijwel alle producten via onze website aan te vragen. Met al deze ontwikkelingen stellen we de klant in staat om met digitaal gemak zijn of haar bankzaken te regelen.

Digital & innovation is verantwoordelijk voor de complete online dienstverlening van de ABN AMRO Retail organisatie. Om de best mogelijke service te bieden, hebben we drie focusgebieden: e-Commerce, Digital Development & Interaction en Strategy & Innovation.

Wensen van de klant

Met jouw werk help je de klant. Bijvoorbeeld met het zelfredzamer worden door het gebruik van de app. Of door het aanbieden van producten die aansluiten bij de wensen en behoeften van de klant, uiteraard alles op basis van onze data. Klanten lastigvallen met nutteloze proposities, daar doen we niet aan. We bieden ze alleen relevante diensten en producten aan waarmee ze op duurzame wijze (financieel) succesvol kunnen zijn.

Serious business

Uiteraard mag niet ieder proefballonnetje worden losgelaten, we zijn gebonden aan strenge wet- en regelgeving. Dat betekent dat je soms een paar extra stappen moet zetten of juist je pas moet inhouden onderweg naar je doel. Daar staat tegenover dat je werk bij ABN AMRO er echt toe doet. Vergis je niet: met letterlijk miljoenen contactmomenten per maand kan één missertje enorme impact hebben op onze klanten. Daar gaan we uiterst zorgvuldig mee om, want we raken één van de belangrijkste onderdelen van hun leven: financiële gezondheid. Andersom kunnen ogenschijnlijk kleine verbeteringen dus ook een enorme positieve impact hebben.

Maak een verschil. #beginbijons

Lees meer

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk betrokken

Lees meer
Leren en ontwikkelen

Leren en ontwikkelen

Lees meer
Uitdagend werk

Uitdagend werk

Lees meer
Impact maken

Impact maken

Lees meer

Ervaringen van collega's die je voor gingen

De loopbaan van Damai Taribuka

“Veel mensen zijn nog afhankelijk van fysieke bankkantoren. Ook voor hen willen we het mogelijk en makkelijk maken om hun bankzaken online te regelen.”

Lees het verhaal

Damai Taribuka
Product owner Mobiel en Internet Bankieren

De loopbaan van Aaron Kieboom

“Er zijn altijd nieuwe systemen en technieken die wij kunnen inzetten bij ons werk. We zijn telkens aan het innoveren, daardoor blijf ik mezelf uitdagen.”

Lees het verhaal

Aaron Kieboom
Software-ontwikkelaar

Benieuwd hoe wij omgaan met hybride werken?

Wij hebben alles op een rij gezet