Hybride werken (thuiswerken)

Hybride werken (thuiswerken)

Wat is hybride werken?

Activiteitgericht werken is de kern van hybride werken (afwisselend op kantoor werken en thuiswerken). Welke activiteiten je doet, bepaalt je werkplek en tijdstip. Zo kies je per dag tussen kantoor of thuiswerken. 

Waarom werken we eigenlijk hybride?

Een persoonlijke bank in de digitale tijd. Die ambitie vertalen wij door in onze manier van werken. Digitalisering en beeldbankieren zijn belangrijke elementen in ons nieuwe bedieningsmodel. Als je dat toepast in contact met klanten, doe het dan ook in je eigen werk. Pas dezelfde principes toe. Het zelf beleven en ervaren. Dat is waar we in geloven.

Werken waar en wanneer jij wilt (vanuit huis of op kantoor)

Hybride werken geeft onze (toekomstige) collega’s veel flexibiliteit. Bijvoorbeeld om naast ons werk invulling te geven aan de verschillende rollen in het leven als collega, ouder, mantelzorger, etc. Het is een wezenlijk onderdeel van onze 'people value proposition': bij ABN AMRO heb je vrijheid om jouw werk zelf te organiseren, waar en wanneer jij wilt. Uiteraard in nauwe samenspraak met je team en collega’s. En laten we ook niet onze purpose en duurzaamheidsdoelstellingen vergeten. Minder reisbewegingen helpen ons die duurzaamheidsdoelen te halen.

Hoe vaak mag ik naar kantoor of werk ik thuis?

De kern van 'hybride werken' is dat je op basis van je activiteiten bepaalt waar en wanneer je werkt. De meeste collega’s zullen wekelijks tussen de één tot drie dagen op kantoor zijn. De overige dagen werken je vanuit huis of een andere plek. Daarbij houden we ook rekening met collega’s die niet altijd thuis kunnen of willen werken. De wellbeing van en 'care' voor onze collega’s staat namelijk voorop. 

Faciliteiten voor thuiswerken

Een goede inrichting van een thuiswerkplek is heel belangrijk. Heb je geen goed bureau, goede bureaustoel of beeldscherm? Medewerkers van ABN AMRO kunnen een ergonomische thuiswerkplek bestellen. Ook inspireren wij regelmatig onze medewerkers met tips over hoe je het beste kunt thuiswerken. Denk hierbij aan wandelen tijdens je telefoongesprekken, het vrijhouden van je lunchpauze, zodat je echt even eruit bent en het ‘afsluiten’ van je werkplek aan het einde van je werkdag. 


Een tijdje werken in het buitenland

Bij ABN AMRO hebben we een uniek aanbod. Je kunt een paar maanden vanuit het buitenland werken. De locatie mag je zelf kiezen. Heb je bijvoorbeeld een vakantiehuis? Of wil je familie bezoeken in het buitenland en wil je langer blijven dan één of twee weken? Dan ondersteunen wij dat voor een groot aantal locaties wereldwijd.


Mede door corona zijn we anders naar welzijn gaan kijken

Tijdens corona mochten we niet op kantoor werken. Het deed wat met mij om geen collega’s meer om me heen te hebben. En iedere dag vanuit huis te werken. In de overtuiging dat het ook anders kan, ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. ABN AMRO biedt medewerkers de mogelijkheid om tijdelijk vanuit het buitenland te werken.


Overige arbeidsvoorwaarden

Wil je weten welke extra arbeidsvoorwaarden wij nog meer bieden? Lees verder

Bekijk onze vacatures

Ben je benieuwd welke vacatures we hebben?

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk betrokken

Lees meer
Leren en ontwikkelen

Leren en ontwikkelen

Lees meer
Uitdagend werk

Uitdagend werk

Lees meer
Impact maken

Impact maken

Lees meer

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.