Waar ben je naar op zoek?

Diversiteit

Diversiteit

Verschillen maken ons beter en sterker

Diverse achtergronden en gezichtspunten maken ons sterker. Zo verankeren wij onszelf in de samenleving en groeit onze denkkracht. Met meer diversiteit binnen teams komen we tot creatievere en innovatievere oplossingen voor onze klanten. Inclusiviteit zien wij niet alleen als onze maatschappelijke plicht, maar ook als noodzaak om relevant te blijven als bank.

ABN AMRO is een bedrijf waar je jezelf kunt zijn en waar iedereen gelijke kansen krijgt

De tijd dat medewerkers in een keurslijf moesten lopen ligt ver achter ons. Maar om als bank een volledige afspiegeling te zijn van de maatschappij kan het nog diverser. Dat gaat alleen niet vanzelf.

Daarom stellen we meetbare doelen voor het aantrekken en het laten doorstromen van divers talent. Dit zijn breedgedragen doelen binnen de bank, waaruit onze ambitie spreekt en waarvan we de resultaten elk kwartaal evalueren en delen.

Om een veelzijdige mix van collega’s van iedere leeftijd, afkomst, genderidentiteit, seksuele oriëntatie en met welke fysieke mogelijkheden dan ook aan te trekken en te behouden, investeren wij in inclusief leiderschap.We streven naar een evenwichtige vertegenwoordiging van mensen in de (sub) top van onze bank. Want eerlijk is eerlijk: als het gaat om culturele, etnische en genderdiversiteit in ons management dan is er nog een wereld te winnen.

We werken op verschillende manieren aan gelijke kansen. Een goed voorbeeld zijn de trainingen waarmee we onbewuste vooroordelen in onze recruitmentprocessen bestrijden. Gelijke kansen stimuleren we ook via mentoring- en talentprogramma’s, waarin we omstandigheden scheppen om diverse talenten volledig tot hun recht te laten komen.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.