Disclaimer

De disclaimer geldt als u de website www.werkenbijabnamro.nl bezoekt.

Van wie is de website?

ABN AMRO is eigenaar van de websitewww.werkenbijabnamro.nl.

ABN AMRO Bank N.V. Gustav Mahlerlaan 10 1082 PP Amsterdam

ABN AMRO is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34334259. Het BTW-nummer van ABN AMRO is: NL820646660B01.

Toezichthouders

De Autoriteit Financiële Markten (AFM), De Nederlandsche Bank (DNB) en de Europese Centrale Bank (ECB) controleren alle Nederlandse banken, dus ook ABN AMRO Bank N.V.

Meer informatie over de AFM vindt u op www.afm.nl.   

Meer informatie over DNB vindt u op www.dnb.nl.

Meer informatie over de ECB vindt u op www.ecb.europe.eu.

Geen advies

Op deze website staat alleen algemene informatie. Dat betekent dat deze informatie niet voor uw persoonlijke situatie is geschreven. We geven u op de website daarom geen persoonlijk advies om iets wel of niet te doen. Het is uw eigen verantwoordelijkheid als u alleen op basis van de informatie op deze website een beslissing neemt. Als u persoonlijk advies wilt, dan helpen we u graag. Neem hiervoor contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Beschikbaarheid website

We zorgen ervoor dat de website zo veel mogelijk beschikbaar is. Toch kan het voorkomen dat de website tijdelijk niet bereikbaar is. We zijn niet aansprakelijk als u daardoor schade lijdt.

Fouten op de website

We zorgen ervoor dat de informatie op de website zo betrouwbaar mogelijk is. Toch kan het gebeuren dat de informatie op de website niet (meer) klopt. We zijn niet aansprakelijk als u daardoor schade lijdt.

Intellectueel eigendom

Alle inhoud en materialen, inclusief auteursrechten, op de website zijn eigendom van ABN AMRO. Dit geldt ook voor de vormgeving, huisstijl, logo’s, teksten, grafische weergaven, knoppen, video’s en ander materiaal (zonder beperking). U mag deze nooit gebruiken voor commerciële of openbare doeleinden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ABN AMRO.

U mag de informatie op onze website gebruiken voor privédoeleinden, bijvoorbeeld voor een werkstuk of een privéweblog. Vermeld dan wel dat u de informatie heeft gevonden op www.abnamro.com.

Websites van anderen

Deze website heeft links naar (delen van) andere websites. Als u op de link klikt, komt u op de website van iemand anders terecht. We hebben de informatie en inhoud op de websites van anderen niet gecontroleerd en zijn daarvoor niet verantwoordelijk. Onze regels over uw privacy gelden voor www.abnamro.com en niet voor de websites van anderen.