Waarom ABN AMRO? 

Waarom ABN AMRO?

Werken aan projecten die ertoe doen. Waarbij je vanaf dag één verantwoordelijkheid draagt, zelf keuzes maakt en beslissingen neemt. Altijd in het belang van de klant en de toekomst van de bank. Dat is werken bij ABN AMRO.

Deskundigheid

Werken bij ABN AMRO is eigenlijk altijd een keuze voor verdieping of verbreding van je (vak)kennis. We scherpen je deskundigheid verder aan op bijna elk niveau. Er is altijd een stap naar boven of opzij mogelijk. Zo groei je uit tot de professional die je wilt zijn.

Verantwoordelijkheid

ABN AMRO maakt ingrijpende veranderingen door. In elk opzicht zijn we de toekomst van bankieren aan het vormgeven. We verwachten dat je in onze dynamische omgeving actief bent. En de verantwoordelijkheid neemt om stappen te zetten. Vooral in de duurzame richting die de bank wil gaan. We hebben niets aan afwachten en ja-knikken en onze klanten ook niet. Wel aan beslissingen die het verschil betekenen tussen goed en beter.

Uitdaging

Wat je specialisme ook is, we dagen je uit om je kennis en creativiteit te gebruiken. Werk mee aan de bank van morgen. Zo blijven we vooroplopen in duurzame bancaire dienstverlening. We bieden klanten een goed evenwicht tussen zorg en succes. Wil je lezen hoe belangrijk wij uitdagend werk vinden?

Samenwerken

We bieden je een werkomgeving waarin verschillende talenten intensief samenwerken. Daarnaast houden jullie elkaar scherp houden, uiteraard met veel plezier. Want een combinatie van uiteenlopende talenten levert het beste resultaat voor onze klanten op. Daar zijn we we van overtuigd.

.

Past ABN AMRO bij jou?

Je bent gelukkiger als je werkt in een passende bedrijfscultuur. Hierdoor presteer je ook beter. Ben je benieuwd wat jij belangrijk vindt en hoe goed je past bij ABN AMRO? Ontdek dan (anoniem) je match. Doe de test (5 minuten) en bekijk direct je persoonlijke CompanyMatch rapport.

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk betrokken

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.