Clearing Talent Programme

Clearing Talent Programme

Wil jij als young professional deel uitmaken van een bedrijf dat over de hele wereld een rol speelt op de financiële markten? En werk je graag met de nieuwste technologie, terwijl je op zoek gaat naar nieuwe markten, klanten en producten? Denk dan eens aan het Global Clearing Talent Programme. Zo werk je als trainee samen met collega’s over de hele wereld om de beste handelshuizen te bedienen via ons wereldwijde netwerk.

Vanuit onze kantoren in de grote internationale handelssteden bedienen we professionele klanten, zoals professionele handelsfirma's, investeringsmanagers en grote ondernemingen. Omdat klanten veeleisend zijn en de marktomgeving fluctueert, leer je gegarandeerd veel in korte tijd. Werken bij ABN AMRO Clearing betekent uitblinken in een internationale, professionele maar informele, snelle, IT-gedreven omgeving.

Hoe ziet het Clearing Talent Programma eruit?

Zowel het Global Clearing Talent Programme en Global Clearing IT Talent Programme bereiden je in 12 maanden voor op een functie in de dynamische wereld van Clearing. Samen met de internationale business en IT traineesvolg je een opleiding in Amsterdam. Hierbij kom je alles te weten over ABN AMRO Clearing en helpen we je op weg om straks echt het verschil te maken. Naast deze training doorloop je drie opleidingsrondes, waarvan één in het buitenland. 

Startrichtingen

De precieze invulling van het Clearing Talent Programme is afhankelijk van de richting die je kiest. Zo kun je namelijk kiezen uit één van de volgende twee startposities: 

  • Global Clearing Talent Programme
  • Global Clearing IT Talent Programme

Het Global Clearing Talent-programma begint in september en het Global Clearing IT Talent-programma start het hele jaar rond op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. We zoeken diversiteit in achtergrond, vakgebied en interesses. Voor meer informatie over de verschillende programma's bekijk je de onderstaande vacatures of ga je naar de carrièrepagina op abnamroclearing.com.

Wie ben jij?

  • Je bent gedreven, nieuwsgierig en in staat risico's in te schatten en te evalueren
  • Je hebt kennis van technologie en hoe dit bedrijfsverbeteringen kan ondersteunen
  • Je leert snel en staat te springen om opgedane kennis te delen
  • Je bent een zelfstarter die graag verantwoordelijkheid neemt
  • Je beschikt over een bachelordiploma, bij voorkeur gevolgd door een masterdiploma (niet noodzakelijk in Finance)
  • Je beschikt over niet meer dan 2 jaar werkervaring

Vragen?

Neem voor meer informatie over het Global Clearing Talent Program contact met ons op via graduates.programme@abnamroclearing.com
Neem voor meer informatie over het Global Clearing IT Talent Program contact met ons op via IT.Talent@abnamroclearing.com

Recente Talent Programme vacatures

Amsterdam
Amsterdam
Amsterdam

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.