Clearing Traineeship

Clearing Traineeship

Wil jij als young professional deel uitmaken van een bedrijf dat over de hele wereld een rol speelt op de financiële markten? En werk je graag met de nieuwste technologie, terwijl je op zoek gaat naar nieuwe markten, klanten en producten? Denk dan eens aan het Global Clearing Traineeship. Zo werk je als trainee samen met collega’s over de hele wereld om de beste handelshuizen te bedienen via ons wereldwijde netwerk.

Vanuit onze kantoren in de grote internationale handelssteden bedienen we professionele klanten, zoals professionele handelsfirma's, investeringsmanagers en grote ondernemingen. Omdat klanten veeleisend zijn en de marktomgeving fluctueert, leer je gegarandeerd veel in korte tijd. Werken bij ABN AMRO Clearing betekent uitblinken in een internationale, professionele maar informele, snelle, IT-gedreven omgeving.

Hoe ziet het Clearing Traineeship eruit?

Zowel het Global Clearing Traineeship en Global Clearing IT Traineeship bereiden je in 12 maanden voor op een functie in de dynamische wereld van Clearing. Samen met de internationale business en IT traineesvolg je een opleiding in Amsterdam. Hierbij kom je alles te weten over ABN AMRO Clearing en helpen we je op weg om straks echt het verschil te maken. Naast deze training doorloop je drie opleidingsrondes, waarvan één in het buitenland. 

Startrichtingen

De precieze invulling van het Clearing Traineeship is afhankelijk van de richting die je kiest. Zo kun je namelijk kiezen uit één van de volgende twee startposities: 

Global Clearing Traineeship

Business track waarbij je opdrachten doet bij verschillende afdelingen binnen Clearing.

IT Traineeship

Track gericht op IT (Risk) en grid rollen. Je doet alle opdrachten binnen de grids van Clearing. 

Het Global Clearing Traineeship begint in september en het Global Clearing IT Traineeship start het hele jaar rond op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. We zoeken diversiteit in achtergrond, vakgebied en interesses. Voor meer informatie over de verschillende programma's bekijk je de onderstaande vacatures of ga je naar de carrièrepagina op abnamroclearing.com.

Wie ben jij?

  • Je bent gedreven, nieuwsgierig en in staat risico's in te schatten en te evalueren.
  • Je hebt kennis van technologie en hoe dit bedrijfsverbeteringen kan ondersteunen.
  • Je beschikt over een Universitair Bachelordiploma, bij voorkeur gevolgd door een Master (niet noodzakelijk in Finance).

Wij bieden

  • Een aantrekkelijk salaris (o.b.v. 40-urige werkweek).
  • 11% benefit budget, waarmee je flexibel extra arbeidsvoorwaarden kunt kopen.
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van €1.000,- per jaar.
  • Een OV-jaarabonnement voor trein, bus, tram en metro.
  • 25 vakantiedagen en 5 Banking for Better-dagen, te gebruiken om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling of om een positieve impact te maken op de maatschappij.
  • De vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien.

Begin bij ons!

Overtuigd van jouw toekomst bij Clearing? Het Global Clearing Traineeship gaat van start in september en als je interesse heb in het IT Traineeship kan je elk moment van het jaar starten. Kies de vacature die het beste bij je past en solliciteer! Liever eerst iets vragen of een oud-trainee spreken? Stuur dan een e-mail naar graduates.programme@abnamroclearing.com.

Recente traineeship vacatures

Amsterdam
Amsterdam
Amsterdam

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.