Consultancy Talent Programme

Consultancy Talent Programme

Hoe kan het beter, efficiënter en goedkoper? Als junior consultant (trainee) binnen het Consultancy Talent Programme onderzoek je waar de afdeling Operations van de business line Innovatie & Technology (I&T) verbeteringen kan doorvoeren. Zo werk je bijvoorbeeld aan het automatiseren en digitaliseren van klantprocessen, het digitaal signeren van wijzigingen, het versnellen van doorlooptijden van processen voor klanten en het ontwikkelen van robots om processen te automatiseren. Je draagt dus wezenlijk bij aan ons streven om een 'personal bank in a digital age' te zijn.

Hoe ziet het programma eruit?

Als junior consultant draag je bij aan concrete veranderingen op het snijvlak van Business en Operations. Je leert hoe je projecten moet structureren, processen kunt analyseren en waar je verbeteringen kunt doorvoeren. Onder begeleiding van ervaren collega’s leer je het vak en krijg je tegelijkertijd de kans om te werken in één van de meest complexe en professionele organisaties van Nederland. Bovendien bouw je veel kennis op over de producten van ABN AMRO. Naast aandacht voor de inhoud wordt er uiteraard ook gewerkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wat wordt jouw werkomgeving?

I&T Operations is verantwoordelijk voor de verwerking van transacties, klant- en contractinformatie en vervult een sleutelrol binnen ABN AMRO. De gestroomlijnde verwerking van processen is cruciaal voor de klant. Inzetten op digitalisering en innovaties is hierin essentieel en zorgt ervoor dat onze klanten iedere dag weer zorgeloos kunnen bankieren. Deze doelstellingen worden gerealiseerd in nauwe samenwerking met andere business lines, zoals Retail, Private Banking en Commercial & Corporate Banking.

Wie ben jij?

  • Je hebt recent een hbo of wo opleiding afgerond.
  • Je hebt niet meer dan 2 jaar werkervaring.
  • Je hebt affiniteit met innovatie.
  • Je bent klantgericht en hebt sterke communicatievaardigheden.
  • Wij zoeken diversiteit in achtergrond, studierichting en interesses.

Samenwerking met externe partner

Voor het Consultancy Talent Programme werken wij samen met SeederDeBoer, een gedegen externe partner. Hier volg je een jaar lang een programma vol met trainingen, opleidingen en coaching om daarna in dienst te komen bij ABN AMRO. Wil je meer informatie of direct solliciteren? Ga dan naar de website van SeederDeBoer.

Vragen?

Stuur een e-mail naar werkenbij@nl.abnamro.com.

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.