Consultancy Traineeship

Consultancy Traineeship

Hoe kan het beter, efficiënter en goedkoper voor onze klanten? Als trainee binnen het Consultancy Traineeship onderzoek je waar onze afdeling Customer Care & Operations van de business line Innovation & Technology (I&T) verbeteringen kan doorvoeren. Zo werk je bijvoorbeeld aan het automatisering en digitalisering van onze klantprocessen door bijvoorbeeld het gebruik van robots of het inzetten van dashboarding. Of analyseer je de werkwijze van afdelingen en kijk je waar het beter kan en hoe we meer data gedreven kunnen werken. Tijdens dit traineeship kom je een jaar lang in aanraking met verschillende soorten processen en teams, waardoor je een breed inzicht krijgt en erachter kan komen wat het beste bij jou past!

Hoe ziet het programma eruit?

Als trainee ga je je consultancy skills ontwikkelen en houd je je voornamelijk bezig met implementatie- of verandertrajecten. Centraal staan onderwerpen zoals digitalisering, automatisering, implementatie van nieuwe systemen, dashboarding en organisatievraagstukken. Onder begeleiding van ervaren collega’s leer je het vak en krijg je tegelijkertijd de kans om te werken in één van de meest complexe en professionele organisaties van Nederland. Bovendien doe je veel kennis op over de producten van ABN AMRO. Naast aandacht voor de inhoud wordt er uiteraard ook gewerkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wat wordt jouw werkomgeving?

Customer Care & Operations speelt een essentiële rol voor klanten die vastlopen in hun (digitale) reis of een service vraag hebben. Customer Care is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en Operations is verantwoordelijk voor de processing van al onze activiteiten. Customer Care en Operations werken nauw samen om een goede bereikbaarheid voor onze klanten te garanderen, klantvragen effectief en in één keer goed te kunnen beantwoorden en dit bovendien te faciliteren in eenvoudige, digitale processen. Gedurende een jaar doe je twee of drie rotaties bij verschillende afdelingen binnen dit domein. 

Wie ben jij?

  • Je hebt recent een universitaire master afgerond.
  • Je hebt niet meer dan 2 jaar werkervaring.
  • Je hebt affiniteit de financiële sector en denkt in het belang van de klant.
  • Je kan duidelijk communiceren en hebt een positieve en kritische instelling.
  • Je bent enthousiast om jouw consultancy vaardigheden (verder) te ontwikkelen d.m.v. bijvoorbeeld en procesoptimalisatie of een digitaliseringsvraagstuk.

Samenwerking met externe partner

Voor ons Consultancy Traineeship werken we samen met verschillende bureaus. Bij één van deze externe partners neem je een jaar lang deel aan een programma vol met trainingen, opleidingen en coaching. Aansluitend aan dit programma start je op contract bij ABN AMRO. Het voordeel voor jou als trainee is dat je vrij bent om zelf te kiezen welk bureau het beste bij je past en waar je je het meeste thuis voelt. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende bureaus en heb je ook de mogelijkheid om direct te solliciteren: 

Vragen?

Stuur dan een e-mail naar werkenbij@nl.abnamro.com.

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.