Data Traineeship

Data Traineeship

Bij ABN AMRO hebben we gedetailleerde data-analyses nodig om bijvoorbeeld de juiste strategische keuzes te maken, onze customer journey te verbeteren en duidelijke commerciële inzichten te krijgen. Technologie ontwikkelt zich razendsnel en de vraag naar vernieuwing heeft een enorme impact op het financiële systeem. Hoog tijd dus om bankieren sneller, makkelijker en vooral slimmer te maken. Wij hebben jouw talent nodig om onze bank future-proof te maken!

Hoe ziet het programma eruit?

Het Data Traineeship van ABN AMRO duurt 18 maanden, waarbij werken, opleiden en trainen worden gecombineerd. Zo sluit je de eerste 5 weken aan bij het team (één week onboarding en vier weken meewerken). De volgende zes weken staan in het teken van een data bootcamp, waarin je samen met je mede-trainees werkt aan de ontwikkeling van je hard- en soft skills. Aansluitend start je op de werkvloer. Hier werk je aan je eigen taken en projecten, maar word je ook ondersteund door je manager en directe collega’s.  

Naast je werkzaamheden ben je als trainee ook onderdeel van Boost Your Growth, je eigen persoonlijke ontwikkelingsprogramma. In dit unieke programma dagen we je uit de beste versie van jezelf te ontdekken, maar ook hoe je jouw talenten kunt inzetten voor de maatschappij en de rest van ABN AMRO. 

Let op, dit is geen traineeship met verschillende rotaties binnen de organisatie. Tijdens het sollicitatieproces zullen de diverse managers bepalen welke afdeling het best aansluit op jouw profiel. Om een kwalitatieve leerervaring te kunnen bieden, blijf je gedurende de 18 maanden van het traineeship werkzaam voor dezelfde afdeling. 

Twee startposities 

Binnen het Data Traineeship nemen we Data Analisten en Data Scientists aan. We adviseren dringend om voor één van de rollen te solliciteren. Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Neem dan contact met ons op!

  • Data Analist 
    Als data analist trainee leer je als geen ander data door te spitten om zo trends te kunnen identificeren. Welk verhaal vertellen de cijfers? Welke onderbouwde keuzes kunnen worden gemaakt op basis van deze inzichten? In deze rol ben je een consultant tussen de data en de business line. Verder ben je als data analist ook de aangewezen persoon om de informatie helder te visualiseren door middel van dashboards, tabellen en grafieken.
  • Data Scientist
    Als data scientist trainee leer je onze business challenges te vertalen naar technische voorspellende modellen om goede besluitvorming te bevorderen. Als data scientist ben je in staat om grote hoeveelheden data op te slaan en verken je data sets om zo waardevolle inzichten te verzamelen. Ook bouw je aan voorspellende modellen en begeleid je data science projecten van begin tot eind.

Aanmelden traineeship

Bedankt voor je interesse in ons Data traineeship. Helaas kun je je op dit moment niet aanmelden. Als dit weer mogelijk is, vind je alle informatie op deze pagina. 

Vragen?

Stuur een e-mail naar werkenbij@nl.abnamro.com.

Waarom kiezen voor het Data Traineeship?

Veel verantwoordelijkheid

Veel verantwoordelijkheid

Passie voor data

Passie voor data

Ruimte voor nieuwe initiatieven

Ruimte voor nieuwe initiatieven

More than numbers

More than numbers

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.