Finance Traineeship

Finance Traineeship

In korte tijd veel ervaring opdoen als finance professional en impact maken op een omgeving die constant te maken heeft met vernieuwing en verandering: dat zijn de ingrediënten van het Finance Traineeship. Bankieren gaat al lang niet meer alleen over het verwerken van geld en transacties, het gaat veel verder dan dat! Om hier invulling aan te kunnen blijven geven aan het nieuwe bankieren hebben we jouw talenten nodig.

Hoe ziet het traineeship eruit?

Snelle, actuele en overzichtelijke financiële stuurinformatie is van essentieel belang. Daarom hebben we meer dan ooit financiële expertise nodig in alle denkbare processen, van de administratieve organisatie, pricing, forecasting, modellering, tot decision support, risk management en control. Kortom, over de volle breedte van ABN AMRO en op ieder niveau is een Finance functie van strategisch belang. Het unieke aan dit programme is dat je een bijdrage levert aan het volledig nieuwe state of the art finance- en risk landschap en een actieve inbreng hebt bij de duurzame transitie die we als bank doormaken.

Wie ben jij?

  • Je hebt recent een hbo of wo opleiding afgerond.
  • Je hebt niet meer dan 2 jaar werkervaring.
  • Je hebt een sterke affiniteit met finance.

Samenwerking met externe partners

Voor ons Finance Traineeship werken we samen met verschillende bureaus. Bij één van deze externe partners neem je een jaar lang deel aan een programma vol met trainingen, opleidingen en coaching. Aansluitend aan dit programma start je op contract bij ABN AMRO. Het voordeel voor jou als trainee is dat je vrij bent om zelf te kiezen welk bureau het beste bij je past en waar je je het meeste thuis voelt. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende bureaus en heb je ook de mogelijkheid om gelijk te solliciteren: 

Vragen?

Stuur dan een e-mail naar werkenbij@nl.abnamro.com.

Waarom kiezen voor het Finance Traineeship?

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.