Het Reboot Programma

Het Reboot Programma

ABN AMRO zet zich in voor gelijke kansen voor iedereen. Omdat wij geloven dat iedereen daar recht op heeft. Ondanks haar of zijn achtergrond, levensovertuiging of voorkeuren. Helaas krijgen mensen met een vluchtelingenachtergrond geen eerlijke kans bij het betreden van de arbeidsmarkt. Daarom zijn wij in 2017 Reboot gestart voor (toekomstige) medewerkers met een vluchtelingenachtergrond. Met Reboot helpen we mensen met een vluchtelingenachtergrond. Ze krijgen een kans om bij ABN AMRO hun carrière starten. Het programma is ontwikkeld door jong talent en is in lijn met onze purpose: ‘Banking for better, for generations to come’. 

Intelligentie, inzet en ambitie kennen geen grenzen

Bij ABN AMRO weten we dat intelligentie, inzet en ambitie geen grenzen kennen. We willen het beste halen uit het talent, de vaardigheden en expertise van vluchtelingen. We begrijpen dat je alleen belangrijke spullen meeneemt bij het ontvluchten van je land. Je neemt mee wat absoluut noodzakelijk is. En dat diploma's en professionele getuigschriften achtergelaten worden. Voor ABN AMRO is een gat in jouw CV geen obstakel. En ook het ontbreken van de documentatie over jouw werkervaring of opleidingsniveau is geen probleem. Zodra jij klaar bent voor de arbeidsmarkt, staan wij klaar om jouw talent te zien. 

Bij ABN AMRO kun je jezelf zijn

ABN AMRO is een bedrijf waar je jezelf kunt zijn. Waar een diverse groep van getalenteerde mensen zich welkom en veilig voelt. Een bedrijf waar medewerkers zichzelf kunnen zijn. Waar ruimte wordt gegeven om te ontwikkelen. En medewerkers worden gewaardeerd voor hun talenten, op welke manier dan ook.

Coaching

(Werk)gewoontes verschillen per land. ABN AMRO investeert in intensieve coaching voor haar Rebooters. We passen onze coaching aan jouw behoeftes aan. Dit kan gaan over Nederlands leren of interculturele communicatie. Ook persoonlijke ontwikkeling komt aan bod. We waarderen interculturele verschillen op de werkvloer. We zien ze niet als een obstakel. Met een diverse groep werknemers dagen we elkaar uit. Dit leidt tot een leercultuur voor iedereen.

Interesse?

Wil jij werken bij ABN AMRO? Bekijk dan onze vacatures. Zie jij een functie die bij je past? Solliciteer via het formulier. Vermeld in je motivatiebrief je interesse voor ons Reboot programma.

Benieuwd hoe wij omgaan met hybride werken?

Wij hebben alles op een rij gezet