Waar ben je naar op zoek?

Het Reboot Programma

Het Reboot Programma

ABN AMRO zet zich in voor gelijke kansen voor iedereen. Omdat wij geloven dat iedereen daar recht op heeft, ongeacht haar of zijn achtergrond, levensovertuiging of voorkeuren. Helaas krijgen mensen met een vluchtelingenachtergrond geen eerlijke kans bij het betreden van de arbeidsmarkt. Daarom zijn wij in 2017 Reboot gestart voor (toekomstige) medewerkers met een vluchtelingenachtergrond. Met Reboot geven wij mensen met een vluchtelingenachtergrond een kans om hun carrière bij ABN AMRO te starten. Het programma is ontwikkeld door jong talent en is in lijn met onze purpose: ‘Banking for better, for generations to come’. 

Intelligentie, inzet en ambitie kennen geen grenzen

Bij ABN AMRO weten we dat intelligentie, inzet en ambitie geen grenzen kennen. We willen het beste halen uit het talent, de vaardigheden en expertise van vluchtelingen. We realiseren ons dat je bij het ontvluchten van je land alleen meeneemt wat van absoluut belang is. En dat diploma's en professionele getuigschriften achtergelaten worden. Voor ABN AMRO is een gat in jouw CV geen obstakel. En ook het ontbreken van de documentatie over jouw werkervaring of opleidingsniveau is geen probleem. Zodra jij klaar bent voor de arbeidsmarkt, staan wij klaar om jouw talent te zien. 

Zoek jij een baan, stageplek of werkervaringsplaats? Laat dit ons dan weten door je aan te melden voor het Reboot programma, zodat wij je kunnen matchen met onze managers.

Bij ABN AMRO kun je jezelf zijn

ABN AMRO is een bedrijf waar je jezelf kunt zijn. Waar een diverse groep van getalenteerde mensen zich welkom en veilig voelt. Een bedrijf waar medewerkers zichzelf kunnen zijn, waar ruimte wordt gegeven om te ontwikkelen en waar medewerkers gewaardeerd worden voor het inzetten van hun talenten, op welke manier dan ook.

Coaching

(Werk)gewoontes verschillen per land. ABN AMRO investeert in intensieve coaching voor haar Rebooters. We passen onze coaching aan naar jouw behoeftes, zoals het leren van Nederlands, interculturele communicatie of persoonlijke ontwikkeling. We waarderen interculturele verschillen op de werkvloer in plaats van ze te zien als een obstakel. Met een diverse groep aan werknemers dagen we elkaar uit, wat leidt tot een leercultuur voor iedereen.

Hoe meld ik mij aan?

Via onderstaande link kun je je aanmelden voor het Reboot Programma. In deze 'open vacature' kun je je CV uploaden. In plaats van een motivatiebrief voeg je een document toe met de volgende informatie:

  • Jouw vakgebied (bijvoorbeeld financiën of IT)
  • Je beheersing van de Engelse taal
  • Je beheersing van de Nederlandse taal
  • Jouw huidige behoeftes. Dit kan zowel een baan zijn met perspectief voor lange termijn of een korte opdracht om een bepaalde tijd te overbruggen.
Jouw antwoorden zullen je niet uitsluiten van het programma, maar geven onze experts de informatie om je te koppelen aan de juiste vacatures.

Benieuwd hoe wij omgaan met hybride werken?

Wij hebben alles op een rij gezet