IT Traineeship

IT Traineeship

IT is een core-business en dus essentieel voor de bank. Of het nu gaat om snelheid, transparantie of veiligheid, er worden hoge eisen gesteld aan ons IT-landschap. Je werk als IT-er heeft een grote impact. Je levert een wezenlijke bijdrage aan ons streven om een 'personal bank in a digital age' te zijn. Vanaf dag één krijg je veel verantwoordelijkheid en ruimte om initiatief te nemen. Een frisse blik en creativiteit worden erg gewaardeerd.

Hoe ziet het traineeship eruit?

Het traineeship dat jij gaat volgen hangt af van het bureau van jouw keuze. Onder ‘Samenwerking met externe partners’ vind je alle bureaus waarmee we samenwerken. Ieder bureau kiest voor een eigen benadering. Lees de informatie op de website van de bureaus goed door voordat je een keuze maakt. 

Wie ben jij?

  • Je hebt recent een hbo of wo opleiding afgerond.
  • Je hebt niet meer dan 2 jaar werkervaring.
  • Je hebt een sterke affiniteit met IT. 
  • Je weet makkelijk te schakelen met verschillende partijen.
  • Je wilt jezelf elke dag verbeteren en weet goed je mening te verwoorden.
  • Wij zoeken diversiteit in achtergrond, studierichting en interesses.

Samenwerking met externe partners

Voor ons IT Traineeship werken we samen met verschillende bureaus. Bij één van deze externe partners neem je een jaar lang deel aan een programma vol met trainingen, opleidingen en coaching. Aansluitend aan dit programma start je op contract bij ABN AMRO. Het voordeel voor jou als trainee is dat je vrij bent om zelf te kiezen welk bureau het beste bij je past en waar je je het meeste thuis voelt. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende bureaus en heb je ook de mogelijkheid om direct te solliciteren: 

Vragen?

Stuur een e-mail naar werkenbij@nl.abnamro.com.

Waarom kiezen voor het IT Traineeship?

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.