Wealth Management Traineeship

Wealth Management Traineeship

Hou jij de veranderende markt in de gaten en weet je die te vertalen naar commerciële (duurzame) kansen? En wil jij een vliegende carrièrestart maken met veel verantwoordelijkheid en een verdiepend persoonlijk ontwikkelingsprogramma? Bij ABN AMRO bouwen we aan relaties die lang meegaan. Die relevant en verantwoord zijn. Nu en in de toekomst. Zo worden we een persoonlijke bank in de digitale tijd. Doe je mee? 

Hoe ziet het Wealth Management Traineeship eruit?

Bij ABN AMRO hebben we een duidelijke purpose: Banking for better, for generations to come. We gebruiken digitale diensten en data om dichter bij onze klanten te komen. Daarmee sluiten we aan bij de belangrijke momenten in hun leven. Ons doel is om de transitie naar duurzaamheid te versnellen en onze klanten hierbij op weg te helpen. Een flinke ambitie. Een ambitie die we alleen kunnen bewerkstelligen met de beste collega’s.

Als trainee binnen Wealth Management doe je werkervaring op in het segment waar we de vermogende klanten bedienen. Daarnaast volg je een deel van het programma samen met de talenten van het Personal & Business Banking Traineeship, die actief zijn in het (klein)zakelijke segment.

In 18 maanden ontdek je wat een carrière bij de bank jou kan bieden en lever je een bijdrage aan het bouwen van de bank van de toekomst. We leiden je op voor je eerste functie en geven je de ruimte om een stevige basis te ontwikkelen voor je verdere loopbaan door verschillende rotaties en andere elementen in het traineehship. Je werkt actief aan het vergroten van je vakinhoudelijke kennis en volgt een opleidingsprogramma zodat jij optimaal je werk kan doen. Aanvullend bieden we je de unieke kans om het Boost Your Growth-programma van The School of Life te volgen, waar je aan de slag gaat met het ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap. Door middel van projectsprints met bijbehorende opdrachten krijg je inzicht in jezelf als professional. Zo ontdek je hoe jouw talent het best tot zijn recht komt. Natuurlijk staan je manager, naaste collega’s en mentor voor je klaar om jou de juiste begeleiding en coaching te geven.

Wie ben jij?

  • Je hebt recent een hbo- of wo-opleiding afgerond en maximaal 2 jaar werkervaring.
  • Je hebt oprechte interesse in actuele economische ontwikkelingen en de financiële sector.
  • Je voelt je aangesproken door de strategie en purpose van de bank, in het bijzonder duurzaamheid.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Diversiteit

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en hun ideeën. Diversiteit is voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Bij ABN AMRO zorgen we dat iedereen zijn of haar kwaliteiten kan ontplooien zodat elke collega zich betrokken en gewaardeerd voelt. Een samenspel van culturen, kennis, studierichting en interesses zorgt voor verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. Daar kun jij aan bijdragen. 

Ben je er klaar voor?

Enthousiast om het verschil te maken in een wereld waar veel te winnen is? Het Wealth Management Traineeship start jaarlijks in september.

Vragen?

Stuur een e-mail naar werkenbij@nl.abnamro.com.

Bekijk onze vacatures

Amsterdam
Amsterdam
Amsterdam
Diemen
Amsterdam

Waarom kiezen voor het Wealth Management Traineeship?

Veel verantwoordelijkheid

Veel verantwoordelijkheid

Klantbediening op maat

Klantbediening op maat

Complexe financiële vraagstukken

Complexe financiële vraagstukken

Versnellen verduurzaming

Versnellen verduurzaming

Benieuwd hoe wij omgaan met hybride werken?

Wij hebben alles op een rij gezet