ABN AMRO in de media

ABN AMRO in de media

De experts van ABN AMRO delen vaak hun kennis hoe het is om te werken bij ABN AMRO. Ze worden benaderd voor radio, televisie en kranten. Ook vakbladen, podcasts en online video's vragen hun expertise.

Op deze pagina staat een overzicht van interessante onderwerpen. Ze hebben betrekking op werken bij ABN AMRO. Deze onderwerpen zijn op verschillende manieren in de actualiteit geweest.


Podcasts

Waar wil ik werken? Innovation Consultant bij ABN AMRO

Binnen het Innovation team van ABN AMRO ontwikkelen ze allerlei interne startups om ABN AMRO verder te krijgen. Dit team is super dynamisch en creatief. Margot van Aken van ‘Waar wil ik werken?’ interviewde Suze Melissant om alles over haar rol te leren kennen.

Luister het interview

Sandra Phlippen over de krapte op de arbeidsmarkt

De krapte op de arbeidsmarkt is inmiddels wel bekend. Maar we hebben niet te weinig mensen, maar te veel banen. aldus Sandra Phlippen, hoofdeconoom bij ABN AMRO. En als we niet oppassen kan die groei juist tegen ons gaan werken.

Luister het fragment

Hoe je IT-professionals aan je bindt in een krappe arbeidsmarkt

Veel bedrijven veranderen in een organisatie waarin technologie steeds belangrijker wordt. Medewerkers met verstand van IT en technologie, zijn daarin onmisbaar. Het is moeilijk om deze mensen aan je te binden. Wat je als bedrijf kunt doen om technisch talent binnen te halen. 

George Goudriaan, Head of HR Business I&T and Functions, deelt zijn visie. 

Luister de podcast

Interessante artikelen


Bedrijven moeten laten zien wat ze doen aan gendergelijkheid

ABN AMRO is al sinds 2009 deelnemer aan het charter Talent naar de Top, dat diversiteit nastreeft. De bank voldoet dan ook ruimschoots aan de criteria van de ingroeiwet: van de zeven commissarissen zijn er vier vrouw, terwijl het bestuur (8 zetels) drie vrouwen telt. Böttger: 'Ik zou het mooi vinden als we komen tot een fiftyfiftyverhouding.'


ABN AMRO ondertekent manifest voor gelijke kansen sollicitanten

Tientallen werkgevers, intermediairs en maatschappelijke organisaties hebben onlangs een verklaring getekend voor gelijke kansen bij sollicitaties en op het werk. De ruim zestig ondertekenaars, waaronder ook ABN AMRO beloven zich in te zetten voor een inclusievere arbeidsmarkt.

Bron: Financieel Dagblad

Interesse in werken bij ABN AMRO?

Diemen
Amsterdam
Amsterdam

Benieuwd hoe wij omgaan met hybride werken?

Wij hebben alles op een rij gezet