ABN AMRO in de media

ABN AMRO in de media

De experts van ABN AMRO worden regelmatig benaderd om hun kennis te delen op radio, televisie, kranten, vakbladen, podcasts en online video's. 

Op deze pagina vind je een overzicht van interessante onderwerpen met betrekking tot hoe het is om te werken bij ABN AMRO die op een of andere manier in de actualiteit zijn geweest.


Podcasts

Hoe je IT-professionals aan je bindt in een krappe arbeidsmarkt

Veel bedrijven veranderen in een organisatie waarin technologie steeds belangrijker wordt. Medewerkers met verstand van IT en technologie, zijn daarin onmisbaar. Het is moeilijk om deze mensen aan je te binden. Wat je als bedrijf kunt doen om technisch talent binnen te halen. 

George Goudriaan, Head of HR Business I&T and Functions, deelt zijn visie. 

Luister de podcast

Wat als we niet meer willen werken?

Sinds begin 2021 nemen miljoenen mensen in de Verenigde Staten ontslag. Ze willen niet meer werken, in ieder geval niet meer op een traditionele manier. In Nederland zien we deze 'Big Resignation' (nog) niet, maar voornamelijk jongeren beginnen zich ook hier af te zetten tegen de huidige arbeidsmarkt. Wat als we niet meer willen werken?

In gesprek met Sjoerd Kueter, Global HR Director

Luister de podcast

Interessante artikelen


Bedrijven moeten laten zien wat ze doen aan gendergelijkheid

ABN AMRO is al sinds 2009 deelnemer aan het charter Talent naar de Top, dat diversiteit nastreeft. De bank voldoet dan ook ruimschoots aan de criteria van de ingroeiwet: van de zeven commissarissen zijn er vier vrouw, terwijl het bestuur (8 zetels) drie vrouwen telt. Böttger: 'Ik zou het mooi vinden als we komen tot een fiftyfiftyverhouding.'


Pak als vrouw de leiderschapsrol op je eigen voorwaarden

Aartie Hoeblal is topvrouw bij ABN Amro. Ze is verantwoordelijk voor het sturen van de kredietportefeuille: de leningen van de bank, vanuit een rendements- en risicoperspectief. Afgelopen jaar was ze een van de sprekers op het AmplifyHER-event van BrandedU. Ze heeft een duidelijke mening over hoe je als vrouw aan de top komt.

Interesse in werken bij ABN AMRO?

Diemen
Amsterdam
Amsterdam

Benieuwd hoe wij omgaan met hybride werken?

Wij hebben alles op een rij gezet