Stages

Jouw stage bij ABN AMRO

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stage? Wil jij graag werkervaring op doen of een scriptie schrijven bij één van de leidende banken van Nederland? Met zo'n 500 stagevacatures per jaar zit er vast een geschikte plek voor jou tussen. Meer dan 17.000 collega’s werken elke dag hard om de strategie van ABN AMRO te realiseren. Ook jij draagt hier direct een steentje aan bij. We zijn een persoonlijke bank in de digitale tijd. We gebruiken online diensten en data om dichter bij onze klanten te komen. Daarmee sluiten we aan bij de belangrijke momenten in hun leven. Ons overkoepelende doel is de transitie naar duurzaamheid te versnellen. We zijn ervan overtuigd dat al onze klanten de komende jaren met deze transitie te maken krijgen. Daarom maken we duurzaamheid tot een integraal onderdeel van onze dienstverlening.

Meewerkstage of afstudeerstage

Kom je graag in contact met klanten en voer je graag risicoanalyses uit? Dan kun je denken aan een meeloopstage bij Private Banking. Wil je graag afstuderen en doe je een Master in bijvoorbeeld Computer Science of Artifical Intelligence? Dan zijn er genoeg uitdagingen voor jou binnen onze Innovation of I&T teams. We waarderen jouw scherpe en frisse blik.

Bij ons ben je niet gewoon een stagiair(e). Je draait volledig mee in het team zoals iedereen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, maar daarvoor verwachten we ook een stukje proactiviteit terug. Natuurlijk bieden wij de juiste begeleiding. Via Club ABN AMRO Stagiairs (CASt) kun je verschillende activiteiten volgen. Deze activiteiten helpen je om de bank en mede stagiairs beter te leren kennen.

Van stage naar eerste baan!

Je zal niet de eerste zijn die na een geslaagde stage of afstudeeropdracht een eerste baan vindt bij ABN AMRO. Maar hoe je aan deze job komt? Daarvoor ligt de verantwoordelijkheid vooral bij jezelf. Praat met je stagebegeleider over je toekomstplannen. Drink koffie met een collega van een interessante afdeling. Of neem deel aan de (digitale) events van Club ABN AMRO Stagiairs. Binnen je stage krijg je genoeg mogelijkheden om te ontdekken wat allemaal bij je past. Of dat nu binnen of buiten je team is. Uiteraard helpen we je ook om je netwerk binnen de bank te vergroten. 

Stagevergoeding

Een stage is niet alleen heel waardevol voor jou. Ook wij zijn erg blij met jouw frisse blik en vernieuwende ideeën. Daar staat natuurlijk een vergoeding tegenover. Vanaf 1 september 2023 bedraagt deze vergoeding voor een mbo-, hbo- of wo stage €750 per maand (op basis van een 36-urige werkweek).

Tijdens je stage bij ABN AMRO moet je bij een opleidingsinstituut ingeschreven staan. Dit kan een middelbaar beroepsonderwijs, hogeschool of universiteit zijn.

Ik, werken bij de bank? It doesn’t make any sense!

Het stond nou niet bepaald op haar wensenlijst: een stage bij de bank. Toch loopt de derdejaarsstudent Keisha sinds een aantal maanden - tegen al haar verwachtingen in - met veel plezier rond op het hoofdkantoor in Amsterdam: ‘’Ik dacht: ik studeer social work, hoe ga ik werken bij ABN AMRO? It doesn’t make any sense!’’

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Check onze stage vacatures

Amsterdam
Amsterdam
Amsterdam

Benieuwd hoe wij omgaan met hybride werken?

Wij hebben alles op een rij gezet