Starters

Starters

Afgestudeerd?

Klaar met je opleiding en zin om je kennis meteen in praktijk te brengen? Bekijk dan de actuele startersfuncties bij ABN AMRO. In deze functies leer je het vak door te dóen. Uiteindelijk groei je uit tot een echte professional.

Gelijk aan de slag

Als starter bij ABN AMRO ga je meteen de werkvloer op. Daar leer je toch het meest. Afhankelijk van je functie zit je vanaf dag één aan tafel met klanten. Zij hebben jouw advies nodig. Of je helpt mee aan bij de massale migratie van data naar de Cloud. Soms vragen je om ongebruikelijke transacties op te sporen.

Jouw ontwikkeling

Zelfontwikkeling gaat het best door praktijkervaring op te doen. Het is belangrijk om regelmatig op deze ervaringen te beoordelen. Ook het volgen van een relevante opleiding is essentieel. Feedback krijgen speelt eveneens een belangrijke rol. Je voert regelmatig gesprekken met je leidinggevende. Deze gesprekken gaan over je persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard bespreek je ook je verdere loopbaan. Daarnaast helpen ook je directe collega’s je een heel eind op weg. Het blijft toch teamwork. Samenvattend is werken bij ABN AMRO echt learning by doing. Een professional word je tenslotte alleen door veel ervaring op te doen!

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Check onze vacatures voor starters

Amsterdam
Amersfoort
Amsterdam

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.