Waar ben je naar op zoek?

Maatschappelijk betrokken

Financiƫle dienstverlening met maatschappelijke impact: werken aan projecten die er toe doen!

Werk je bij ABN AMRO, dan ben je verzekerd van werk met impact. Logisch, want onze business raakt miljoenen klanten. Van stichtingen en bedrijven tot particulieren en vermogende families. Daarom denken we goed na over onze keuzes. Ook als het om thema's als duurzaamheid en mensenrechten gaat. Want wij zijn er van overtuigd, er is een wereld te winnen. 

Het is leuk om het resultaat van je werk morgen in de krant te lezen, maar fantastisch als je met je projecten bij kunt dragen aan een betere wereld of een gezonder financieel systeem. Neem het opsporen van witwaspraktijken. ABN AMRO werkt aan een eerlijk financieel stelsel en zoekt mensen die daarbij kunnen helpen. Het maakt ons daarbij niet uit wie je bent, maar wat je kunt. Want binnen de bank zijn de kansen voor iedereen gelijk.

Banking-for-better-days

We geven je de kans om ook buiten de bank het verschil te maken met onze banking-for-better-days. Tijdens deze dagen doe je vrijwilligerswerk voor een project dat goed bij jou en jouw waarden past. Zo geeft elke werknemer iets terug aan de maatschappij en brengen we onze purpose ook echt in de praktijk.

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.