ABN AMRO Markets

ABN AMRO Markets

ABN AMRO Markets bestaat uit Equity Capital markets, Debt Capital Markets, Foreign Excange Sales & Trading, Fixed Income Sales & Derivatives en Product Management & Strategy. Met meer dan 100 collega's adviseren wij klanten met de aan- en verkoop van financiële producten en diensten, zoals aandelen of valuta. Ook begeleiden we klanten bij een beursgang of de uitgifte van de obligaties. Onze klanten bestaan uit financiële instellingen en bedrijven met een omzet van meer dan EUR 100 miljoen per jaar. Met het Markets Traineeship zit je bovenop de markt, heb je dagelijks contact met zowel interne als externe klanten en werk je aan de beste deals voor onze klanten.

Stage mogelijkheden

 • Duur
  4 - 6 maanden
 • Beschikbare teams
  Teams binnen Debt Capital Markets (zoals Bond Origination, Secured Debt, Bond & Bespoke team of DCM Sustainable Markets), Equity Capital Markets (Syndicate of Origination) en Product Management & Strategy.
 • Leercurve
  Gedurende de stage nemen je verantwoordelijkheden toe, met als doel om aan het einde van de stage zij aan zij te werken met de trainees. Daarnaast heb je de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de markten, producten en klanten van de afdeling waarvoor je werkt. Je leert de dagelijkse werkzaamheden kennen van de collega's binnen Markets en voert een specifiek project uit dat aan jou is toegewezen.
 • Startdatum
  Flexibele start gedurende het jaar.

Traineeship mogelijkheden

 • Duur
  24 maanden
 • Beschikbare rotaties
  Op maat gemaakt rotatieprogramma met rotaties van 3 maanden binnen Equity Capital Markets, Debt Capital Markets, Foreign Exchange Sales & Trading, Fixed Income Sales & Trading en Product Management & Strategy, inclusief de mogelijkheid om buiten Markets te roteren én naar het buitenland te gaan. 
 • Leercurve
  Je start het traineeship met een 5 weken training bij Nyenrode. Deze trainingen worden verzorgd door experts die tot de top van hun vakgebied behoren. Daarna gaat het rotatieprogramma binnen Markets van start. In het eerste jaar van het traineeship bouw je sterke productkennis op, leer je wat onze verschillende teams doen en volg je een vooraf gedefinieerd rotatieschema om erachter te komen waar je interesse ligt. In het tweede jaar bepaal je zelf waar je roteert. Je kunt de opgedane ervaring inzetten voor een rotatie in New York, Londen, Parijs of Frankfurt. Je krijgt ook de kans om je horizon te verbreden door een rotatie te doen op een andere afdeling binnen de Corporate Bank. Na 24 maanden ben je klaar voor een functie binnen Markets die aansluit bij jouw vaardigheden en ambities. De perfecte start van jouw carrière!
 • Startdatum
  Het traineeship start in maart en september.

Ben jij?

 • Sterk gemotiveerd om te werken voor ABN AMRO en Markets.
 • Ambitieus, leergierig en enthousiast om verschillende teams te verkennen. 
 • Bereid om te werken in een sociale omgeving, inclusief (veel) sociale activiteiten.

Onze cultuur

Verdeling vrouw/man

35% vrouw
65% man

Hoofdkantoor

Amsterdam

Aantal trainees

8 trainees  

Sollicitatieprocedure

Op het moment dat wij de vacature voor het traineeship openzetten, ontvangen we graag jouw motivatiebrief in het Engels, cv en cijferlijst (graag samenvoegen in één document). Daarna ontvang je een uitnodiging voor een online capaciteitentest. Als je slaagt voor de test, ontvang je een uitnodiging voor een persoonlijk interview.

Wil je meer weten?

Heb je na het bekijken van deze pagina nog vragen? Of wil je met ons in contact komen? Neem gerust contact op met Mark van der Wal voor meer informatie.

Benieuwd hoe wij omgaan met hybride werken?

Wij hebben alles op een rij gezet