Data is alles

We hebben doeners nodig

Weggaan en weer terugkomen. Renske Couwenberg (40) begon bij de bank als trainee, vertrok naar een bedrijf waarvoor ze de halve wereld over reisde en keerde weer terug naar het honk. Daar heeft ze geen seconde spijt van gehad. 

Data is alles

Iedere dag produceren we een enorme hoeveelheid aan data. Maar we kunnen niet zoveel met deze data alleen. Zonder de juiste interpretatie van data, kunnen we deze niet lezen. Wij vinden het dus belangrijk data goed te benutten; dan biedt het juist veel kansen. Hiervoor schakelen we met veel verschillende partijen binnen en buiten de bank.

Door data te vertalen naar oplossingen en inzichten helpen we bijvoorbeeld onze collega's van afdeling Risk Management. Hierdoor kunnen zij de risico's berekenen en bepalen of we de risico's moeten mijden of eventueel bewust kunnen nemen. Daarnaast is de maatschappelijke relevantie rondom gebruik van data ontzettend hoog. Met elkaar voeren we het gesprek over toegankelijkheid en privacy van data, en het juiste gebruik ervan. Dit werkveld is nog volop in ontwikkeling en wij zitten er middenin. We innoveren dagelijks on the job.

Recente data vacatures

Amsterdam
Amsterdam
Amsterdam

Benieuwd hoe wij omgaan met hybride werken?

Wij hebben alles op een rij gezet