Security first - er staat veel op het spel

Mijn ontwikkeling bij de bank voelt als een rollercoaster

Vivek Gupta wilde avontuur. "Ik wilde de wereld ontdekken, nieuwe mogelijkheden verkennen. Voor mijn werk reisde ik naar Nederland, en na een paar jaar in Nederland wist ik: dit is mijn plek, mijn nieuwe thuis." Inmiddels werkt hij ruim zeven jaar bij de bank. 


Cybersecurity is relevant voor de hele samenleving

Rini Gopinath verhuisde naar Nederland om bij ABN AMRO te werken. 'Cybersecurity in de bankensector. Wat is er interessanter dan dit?'.

Development: meer dan alleen apps en software ontwikkelen

Werken in de IT bij ABN AMRO is meer dan alleen het ontwikkelen van apps en software. Wij werken met de nieuwste technologieën en zijn altijd op zoek naar developers die met ons willen blijven innoveren. Die uitdaging zien in het oplossen van bugs die regelmatig nog in onze software sluipen. Wij zoeken continu naar nóg slimmere manieren om digitaal bankieren en onze apps zo veilig mogelijk te maken. Want er staat veel op het spel, security first.

Cyber Security (CISO): 24/7 in actie tegen cybercriminelen

Onze collega’s van de afdeling Cyber Security (CISO) beschermen de bank tegen misbruik van het merk ABN AMRO en stellen alles in het werk om phishingaanvallen te voorkomen. We Ze zijn de hele dag bezig met het opsporen van valse websites, e-mails, sms'jes en social media berichten op Facebook, Instagram en zelfs Tiktok, zodat we deze zo snel mogelijk uit lucht kunnen halen en/of kunnen onderscheppen. Als onze merkidentiteit wordt gebruikt om mensen te lokken is dat een groot probleem. En zo zijn wij 24/7 actief om cybercriminelen weerstand te bieden.

Recente IT vacatures

Utrecht
Köln
Amersfoort

Benieuwd hoe wij omgaan met hybride werken?

Wij hebben alles op een rij gezet