ABN AMRO Traineeships Inhouse Day

Dit event begint over 7 dagen

Je kunt niet meer aanmelden

Waarom deelnemen?

  • Ontdek wat ABN AMRO jou te bieden heeft
  • Ontmoet onze collega's
  • Interessante sessies

Highlights

  • Stel al je vragen
  • Zet jezelf op de radar

Event info

  • Kosten: Gratis aanmelden
  • Wanneer: vrijdag 12 april 2024
  • Waar: ABN AMRO HQ

ABN AMRO Traineeships Inhouse Day

Altijd al nieuwsgierig geweest naar finance en hoe het er aan toe gaat binnen een bank? En benieuwd hoe je na je hbo- of wo-studie het verschil kan maken bij ABN AMRO? Kom dan naar onze inhousedag op vrijdag 12 april!

Tijdens deze informatieve dag zullen vier van onze traineeships (Wealth Management, Personal & Business Banking, Corporate Banking en ABN AMRO Clearing) zich aan jou presenteren. De ideale gelegenheid om jezelf in één dag te oriënteren op de diverse mogelijkheden om na je studie als trainee aan de slag te gaan, al je vragen te stellen en onze huidige trainees te ontmoeten. 
Deze inhousedag zal plaatsvinden op het hoofdkantoor van ABN AMRO (Gustav Mahlerlaan 10, Amsterdam).


Programma

09:30 – 10:00:    Inloop en registratie
10:00 – 11:00:    Welkom: Dit is ABN AMRO!
11:00 – 11:15:    Korte break
11:15 – 12:00:    Aan de slag als trainee: Wat zijn je mogelijkheden? 

12:00 – 13:00:    Lunch & netwerken

13:00 – 14:45:    Break-out sessie 1 
14:45 – 15:00:    Korte break
15:00 – 16:45:    Break-out sessie 2

16:45 – 18:00:    Career Fair + afsluitende drinks


Deelnemende traineeships

TIjdens de inhousedag zijn er twee verschillende break-out sessies. Bij jouw aanmelding geef je aan welke twee (van deze drie) traineeships je het meest interesseren, zodat we hier bij het indelen van de sessies rekening mee kunnen houden.  

Corporate Banking Traineeship (Let op, deze sessie zal worden gehost in het Engels)
De Corporate Bank is de zakenbank van ABN AMRO. Hier bedienen we grote bedrijven en instellingen. Binnen dit traineeship zijn er diverse tracks waar je als trainee kan starten.Tijdens de inhousedag stellen we ze aan je voor. 

Wealth Management / Personal & Business Banking Traineeship (Let op, deze sessie zal worden gehost in het Nederlands)
Als trainee binnen het Wealth Management Traineeship of Personal & Business Banking Traineeship volg je hetzelfde traineeship, maar zit het verschil in de klantgroep die je bedient. Zo werk je binnen Personal & Business Banking binnen de afdeling die diensten levert aan consumenten én zakelijke klanten. Binnen Wealth Managment zijn dit vermogende klanten met een vrij besteedbaar vermogen van minimaal €500.000. Tijdens de inhousedag vertellen zij in een gezamenlijke sessie meer over de overeenkomsten, maar ook verschillen tussen beide traineeships en bijbehorende klanten.

ABN AMRO Global Clearing Traineeship (Let op, deze sessie zal worden gehost in het Engels)
Onder Clearing komen alle activiteiten samen vanaf het moment dat een verplichting (koop of verkoop) voor een transactie wordt aangegaan totdat deze is afgewikkeld. ABN AMRO Clearing treedt op als tussenpersoon tussen klanten en de beurzen waarop deze klanten handelen. Als trainee werk je samen met collega’s over de hele wereld om de beste handelshuizen te bedienen via een wereldwijde netwerk. Tijdens de inhousedag leggen we je graag uit hoe ABN AMRO Clearing als zelfstandige bank opereert binnen ABN AMRO.


Career Fair

Aan het eind van de dag is het ook mogelijk om de Career Fair te bezoeken. Hier zullen verschillende andere afdelingen en netwerken van ABN AMRO aanwezig zijn om je meer te vertellen over het werken bij ABN AMRO. 


Vragen?

Neem dan contact met ons op via ABNAMRO_In-houseDay@nl.abnamro.com.

 

Je kunt niet meer aanmelden

Benieuwd hoe wij omgaan met hybride werken?

Wij hebben alles op een rij gezet