IT

The future of banking in jouw handen

Bekijk vacatures

Waarom werken in IT bij ABN AMRO?

Code that matters

Code that matters

Team met grote diversiteit

Team met grote diversiteit

Build it / run it / love it

Build it / run it / love it

Agile werken

Agile werken

Meer dan alleen apps en software ontwikkelen

Werken bij ABN AMRO als IT’er, dat is meer dan alleen apps en software ontwikkelen. Daarom zijn we op zoek naar developers die zichzelf continu uitdagen. Die morgen geen genoegen nemen met de innovaties van vandaag. Die uitdaging zien in het oplossen van bugs die regelmatig nog in onze software sluipen. Maar ook naar Engineers die het belang van futureproof data inzien. Die samen met ons de data-omgeving ontwikkelen en onze data sourcing & processing willen verbeteren. Al deze data brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Wij zijn constant op zoek naar nóg slimmere manieren om online bankieren en onze apps zo veilig mogelijk te maken. Want er staat veel op het spel, security first.

The future of banking

De juiste IT-omgeving en technologie zijn zeer belangrijk. Onze diensten moeten altijd toegankelijk blijven. Van online bankieren tot mobiel klant worden met een selfie. Als bank ontwikkelen we allerlei digitale innovaties. Deze helpen ons om particulieren, MKB-ers en grote organisaties beter te ondersteunen.

De invloed van IT op onze klanten is groot. We willen daarom graag werken met de beste mensen: IT’ers die met hun kennis en kunde waarde toevoegen voor zowel onze klanten als voor de interne afdelingen van de bank. 

Lees meer

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk betrokken

Lees meer
Leren en ontwikkelen

Leren en ontwikkelen

Lees meer
Uitdagend werk

Uitdagend werk

Lees meer
Impact maken

Impact maken

Lees meer

Ervaringen van collega's die je voor gingen

De loopbaan van Aaron Kieboom

“Er zijn altijd nieuwe systemen en technieken die wij kunnen inzetten bij ons werk. We zijn telkens aan het innoveren, daardoor blijf ik mezelf uitdagen.”

Lees het verhaal

Aaron Kieboom
Software-ontwikkelaar

De loopbaan van Bartjan Happel

“Wiskunde gaat over problemen oplossen met logica, niet over getallen. In mijn werk gaat vooral om het menselijk gedrag achter de cijfers. Dat voorspel ik met de modellen die ik bouw.”

Lees het verhaal

Bartjan Happel
IT-engineer (QRM-expert)

De loopbaan van Benthe Hagemeijer

“We hebben zo veel technieken en programmeertalen in huis. En we ontwikkelen steeds weer nieuwe producten. Als IT’er kun je bij ABN AMRO onmogelijk vastroesten.”

Lees het verhaal

Benthe Hagemeijer
IT engineer Tikkie

De loopbaan van Marcus van Bergen

“Wereldwijd is ABN AMRO een van de drie grootste clearing-partijen. Toch is ons team niet enorm, dát maakt het zo uniek om hier te werken.” 

Lees het verhaal
Marcus van Bergen

Marcus van Bergen
Software Engineer

Benieuwd hoe wij omgaan met hybride werken?

Wij hebben alles op een rij gezet